מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחילותעידו07/04/2008
שלום
מה אפשרי לקחת נגד בחילות פרט למה שמצויין בטיפים שבאתר.
ארטיק לא מסוגל לנסות לקחת בגלל הצבע מאכל מפחד שיגרום לי להקיא.
קוקה קולה אסור לי מוגז..... יש לי את החיידק ההילובקטר ודלקת בקיבה כתוצאה מזה.
חשבתי לנסות זנגוויל וראיתי שאסור כמויות גדולות אפשר כל יום לשתות?
מה אפשר לקחת נגד בחילה ברגע שיש לך אותה
ומה אפשר לקחת בשביל שלא תהיה בחילה.
איתן.
ככל הנראה הבחילות כתוצאה מהכדורים ובעקבות זה גם יש חולשה ועייפות.
בתודה איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחילות
איה הוד07/04/2008שלום איתן,
לי דווקא נראה שהבחילות הן לא רק מהתרופות אלא מההליקובקטר עצמו ומהדלקת בקיבה.
אתה מחפש אחר טיפול סימפטומטי כדי להקל על עצמך ואני מאוד מבינה אותך - לא כיף שיש בחילות.
במקרה שלך, חשוב להתמקד במיגור הגורם - שהוא התרופות +חיידק +דלקת.
אני מאמינה שזה יעבור כך גם הבחילות.
ובינתיים, עד שהתרופות יפעלו את פעולתן, נסה בכל זאת ג'ינג'ר - יש בכמוסות גם!
ולימון - עוזר מאוד לחלק מהאנשים.
אתה לא חייב ללכת על קרטיב (לא ארטיק!! ארטיק הוא חלבי ולא קרח), אלא למצוץ קוביות קרח.
בנוסף, מעבר לטיפול התרופתי הקונבנציונלי בדלקת ובהליקובקטר אני ממש , אבל ממש ממליצה לך להתחיל טיפול טבעי במקביל, להשתמש בצמחי מרפא ואף ליטול פרוביוטיקה!!!
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן תודה
עידו07/04/2008אני לוקח פרוביוטיקה לפני האנטיבוטיקה התחלתי לצרוך דבש עם חומרים בפנים קניתי בחנות טבע ששם ראיתי על זה שזה טוב להלחם בהילובקטר.
לימון לא טוב בגלל שיש בו חומציות אז אני לא יכול לקחת(:
אנסה את הכמוסות גינג'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצויין!
איה הוד07/04/2008לימון אומנם חומצי אך הוא לא בהכרח מתנהג כחומצי כאשר הוא נכנס לגוף..
שווה ניסיון לראות האם הוא מחמיר את המצב או מקל עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
עידו07/04/2008כיצד עושים מיץ תפוחי אדמה
ומיץ כרוב? כתוב שגם זה יכול להועיל
צריך את התפוחי אדמה פשוט לבשל כמו פירה עם הקליפה ושותים את המים?
ואותו דבר לכרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיץ כרוב ותפו"א
איה הוד08/04/2008שלום איתן,
מיץ כרוב יעיל ביותר לטיהור מערכת העיכול ויש שעושים בו שימוש נפלא לטיפול במצבי אולקוס ופצעים בקיבה. לוקחים כרוב חתוך, מומלץ להוסיף לזה קצת זרעי קימל או שומר ואף תפוח חתוך לקוביות. ומרתחים את הכל עם מים על הגז - אש קטנה! בישול איטי. מסננים ושותים את המים.
את המיץ שותים 10-14 יום בין 3-4 כוסות ביום. אם הכמות לא יצאה מסםיקה פשוט מוסיפים מים.
גם במיץ תפו"א משתמשים לטיפול באולקוס, טפילים במעיים ובעיות בסגנון הזה.
המיץ הזה נעשה מתפו"א חיים טריים ולא מבושלים. יש לגרר תפוחי אדמה בפומפייה ולסנן את המיץ שנוצר, ולשתות 1 כפית כל 3 שעות לערך. חשוב לשמור בקירור.
הערה: ההוראות הללו הן כלליות ולא ניתנו לאחר אבחון. לא כל מה שטבעי הוא בריא ואף יכול להזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)