מחזור ארוך

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מחזור ארוך
    גילי
    04/06/2008

כיצד יש למנוע מחזור ארוך???(המחזור אורך 8 ימים)

אשמח אם תענו לשאלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור ארוך

גילי
    04/06/2008

אמרו לי שמסטיק תימני עוזר.האם זה נכון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור ארוך

איה הוד
    04/06/2008

שלום גילי,

יכול להיות שמשך המחזור הוא 8 ימים אך עוצמת הדימום היא תקינה, לכן, 8 ימים זה לא בהכרח מחזור ארוך ואף נחשב לתקין לחלוטין.
    בד"כ נשים מדווחות ששימוש בגלולות גרם למחזור להתקצר משמעותית - אני לא ממליצה לאמץ את כיוון ההורמונים והגלולות וללמוד לקבל את המחזור כפי שהוא.
    מאוד יכול להיות שבמהלך החיים זה עוד ישתנה לבד מעצמו.

לא ידוע לי דבר על המסטיק.....

איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור ארוך

גילי
    04/06/2008

אני נשואה ומנסה להכנס להריון.העניין הוא שאני טובלת אחרי הרבה זמן ופוחדת לפספס את יום הביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור ארוך

איה הוד
    04/06/2008

לא ידועה לי דרך לקצר את המחזור, אך כן ידועה לי דרך לאזן את המערכת ההורמונאלית.
    איזון המערכת ההורמונלית אינו בהכרח אומר שהמחזור יתקצר - הגוף יתאזן לפי מה שנכון לו.

את זה עושים בעזרת צמחי מרפא כגון אנג'ליקה סינית, ויטקס, מאקה, אדמונית לבנה, שוש קירח, קוהוש שחור ועוד - בהתאמה אישית....

צמחים אלו מסתדירים מחזור ומאזנים את המערכת ההורמונלית, אך אין שליטה על אורך המחזור - יכול להיות שהוא יתקצר ויכול להיות שלא....

יש צמחים שנותנים בעת דימום מחזורי כבד ועודף - אך כמדומני לא בכך מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו