מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צינון שלא נגמרליאת03/02/2009
לאיה ושירי שלום! כתבתי לכן ביום שישי לגבי דלקת גרון--אתן מאמינות שאני עדיין חולה!? בעבר היתי מבריאה תוך 3 ימים . נראה לי שהזדקנתי.בכל אופן הייתי אצל הרופאה ביום ראשון והיא אמרה שזו הצטננות ורשמה לי קולדקס ונוסידקס. הקולדקס עשה לי בחילה.ולכן לקחתי רק את הנוסידקס לייבוש הנזלת, כי האף שלי סתום ולכן מתפוצץ לי הראש(גם ככה יש לי נזלת אלרגית באופן רגיל, ללא קשר למחלה). שתיתי הרבה קמומיל ונחתי ממש הרבה--מעבר ליכולת שלי, אני אדם פעלתן ובריא. זה נראה לכן הגיוני שזה עדיין לא עובר מיום שישי? יש לי גם סחרחורות וכאבי גב-בצידי הגב וכשאני משתעלת יש לי כאבים בריאות. פליז עזרו לי, אני כבר מיואשת ולא הלכתי לעבודה עדיין. כלומר, ביום ראשון הלכתי וחזרתי כי כמעט הקאתי בעבודה. תודה ענקיתתתתת מראש. ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון
שירי חבקין03/02/2009ליאת היקרה
זה כנראה לא סתם צינון ולכן לא עובר מהר כפי שאת מצפה שיקרה.
יש וירוסים ושפעות שתופסים את החולה במיטה גם שבועות אז
זה לא מאוד מפתיע שאת לא מרגישה טוב כמה ימים.
את צריכה להמשיך ולשתות קמומיל ואם יש לך אפשרות תקני תמצית סמבוכל
או את צמח הסמבוק שעוזר לעצור וירוסים ושפעות.
לגבי כאב הגרון כפי שכתבתי לך- תמצית פרופוליס
אותה יש לגרגר ולבלוע לפי הוראות היצרן
רק בריאות
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)