מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה לעצותגיל14/08/2009
שלום
תודה רבה על התגובה,לא הבנתי על איזה חיידק ציינת במה מדובר,נשאר לי שיעול,נזלת,כאבי ראש,והשיעול מאד מאד מלחיץ,וחשוב לי גם לחזק את מערכת החיסונית.פרט לאכילת שום לא יודע איך עוד לחזק אותו.מה אפשר לקחת? וגם משהו טוב להרגעה כי אני לחוץ ממה שבחדשות משדרים על השפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצות חוזרות
איה הוד16/08/2009שוב שלום גיל,
כיף שחזרת לספר על מצבך.
כפי שכתבתי קודם - הכוונה היתה לחיידק הסטרפטוקוק!
אתה רושם שחשוב לך לחזק את מערכת החיסון ומשהו להרגעה אבל לא עשית שום דבר ממה שהמלצתי לך עליו חוץ מלאכול שום. אז אני חוזרת שוב:
1. תה קמומיל שנחשב לאנטי ויראלי נהדר - אם גם תגרגר אותו לפני שאת בולע ושותה זה מאוד יעזור לגרון הנפוח. הוא גם מאוד מאוד מאוד מרגיע וגם טוב למערכת החיסון.
(רצוי לא להמתיק בכלל ואם כן אז רק עם סירופ בשם "אגבה" או עם דבש)
בנוסף, כמו שרשמתי לך קודם - אפשר להכין טינקטורה בבית מרקחת מהצמחים אכינצאה, מור ופרופוליס - מ-ע-ו-ל-ה לחיזוק מערכת החיסון, לנזלת !!! אם תבקש שיוסיפו לך גם את צמח הטימין זה יעזור לשיעולים!!!
לקחת 30-40 טיפות 3-4 פעמים ביום בקצת מים.
קיריטי שתשתה הרבה מים.
אם אתה רוצה משהו רציני יותר גש לטיפול נטורופתי.
לגבי שפעת החזירים - כל ילד שחולה היום בשפעת, הרופאים טוענים שזה שפעת החזירים
התקשורת מאוד מפחידה בנושא אבל צריך להתייחס אליה כמו לכל שפעת ולא לפחד.
הסיבוכים והבעיות נובעים אם קיימת בעייה בריאותית ברקע ואז ההידבקות בשפעת היא מסוכנת - כמו בכל שפעת רגילה למעשה.
ולסיום - להימנע מאכילה של מזונות שמחלישים את מערכת החיסון ומחמירים את הבעיה: סוכרים ומוצרי חלב בעיקר.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)