מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעי רגיזבעילום שם07/10/2009
אני בת 25וסובלת מזה כשבע שנים ממעי רגיז רציתי לשאול מה ניתן לקחת כדי להקל על הכאב על כמות היציאות(לפעמים למעלה מ10 ביום)לגזים ונפיחות בבטן. הכי חשוב לי הקלה על הכאב שמלווה אותי בדרך כלל לאורך כל שעות היום באיזור הבטן ובעיקר באיזור הגב התחתון. אני משתדלת לאכול תזונה נכונה ומרבה בשתייה של צמחים למיניהם:קמומיל ,שומר ,לואיזה ועוד אך זה לא עוזר. אשמח לכל עצה או פיתרון שיכולים להקל על המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מפחית את הסבל תסמונת המעי הרגיז
צחי07/10/2009זו תסמונת שגורמת לסבל--יש לי חברים שניסו כל מה שהיועצים מכל הסוגים הציעו--והעזרה היתה
מועטה --אם בכלל עזרה.
יש שמוסיפים תכשירים סופחי גזים. יש עושים מחקרי תזונה-- מה משפיע ומתי--אבל לרוב אין על מה לשים את האצבע.
הייתי בארה"ב עם בן דודי שעבר קורס של שבועיים במחנה טבעי --לעיסה יסודית-השקטה נפשית ומחשבות חיוביות.העסקה רוחנית . הומיאופטיה וקינסולוגיה ורפלקסולוגיה. וצמחי מרפא---ועוד כל מיני שיטות טיפול. זה עזר לדקות.
לאחרונה הוא וחברים ניסו פסיליום--וסיפרו על הטבה.
הפסיליום --אכילה של מנות קטנות-סופחי גזים--ויש הטבה.
אקווה שעזרתי במשהו .
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעי רגיז
שירי חבקין08/10/2009שלום רב
אני ממליצה בחום על שילוב מספר צמחי מרפא
שבהחלט מסייעים להפחית את התופעות הלא נעימות
של תסמונת המעי הרגיז
זרעי שומר- מפחית כאבי בטן וגזים
זרעי אניס-מפחית התכווצויות במעיים וכאבים
קמומיל- מרגיע את הקיבה והשרירים,מרגיע בכלל
מערבבים כף מכל צמח בקנקן מים רותחים
מחכים כעשר דקות, מסננים , אפשר להמתיק
ולשתות במשך היום גם קר
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)