מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיזוק ציפורנייםנילי26/01/2010
שלום,
מאז ומתמיד היו לי ציפורניים בעייתיות קצת - הן מגיעות לאורך בינוני ומתחילות להתפצל. עשיתי בדיקות והכל תקין מבחינת הוויטמינים בגוף. אני אמורה להתחתן בעוד חודשיים ורציתי לחזק את הציפורניים עד אז כדי שיצמחו יפה. ניסיתי להיעזר במחשק של תפוח למשך שבועיים, אבל המצב הורע באופן משמעותי - הציפורניים החלו להיתפצל ולהשבר בקצוות עוד הרבה לפני שהצליחו לצמוח. הן ככ קצרות עכשיו ומסכנות שזה נראה כאילו אני כוססת. אבקש לדעת האם יש שיטות טבעיות לחיזוק הציפורניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק ציפורניים
סמדר אוקו26/01/2010את יכולה לקחת תוסף של שמן נר הלילה, זה אמור לחזק את השיער והציפורניים ובכלל בריא מאד לנשים. יש כמוסות בבתי הטבע.
סמדר אוקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורניים
שירי חבקין01/02/2010נילי שלום רב
אני ממליצה לחכות לתשובתה של איה
שכן מדובר בחיזוק פנימי בשינוי תזונה
וכדומה.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חיזוק ציפורניים מתפצלות ושבירות
איה הוד01/02/2010שלום נילי,
מאחר ואת מתארת בעיה שקיימת"מאז ומתמיד" לא יהיו כאן פתרונות קסם אלא עבודה קשה!
מה הכוונה קשה?
השינוי צריך לבוא מבפנים כמו ששירי כתבה לך, ולכן כל שימוש חיצוני במחזקי ציפרוניים למיניהם לא יעזרו.
זה מפתיע אותי שאת מעלה את הנושא הזה דווקא עכשיו מאחר ולפני 3 ימים הסתיימה לה סדנת ניקוי הרעלים שלי שבה כל חברי הקצובה והמשתתפים עשו אצלי ניקוי רעלים שנמשך חודש ימים ורבים מהם דיווחו על שיפור משמעותי ביותר במצב הציפורניים.
המסקנה שלי: שינוי תזונתי וצמחי מרפא עושים את כל ההבדל ולכן אני ממליצה לך לגשת ליעוץ נטורופתי מקצועי מאחר וזאת לא בעיה שהופיע אתמול.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)