מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיס המרה...לי18/07/2010
שלום
אני בתחילת שבוע 31, היו לי לפני כמה שנים אבנים בכיס המרה שהתגלו עקב כאבים , ומאז ועד היום הכאבים לא חזרו (בערך 4 שנים), היום אני בהריון שני שבוע 31 והתחילו לי כאבים באזור הצלעות מצד ימין וגם באותה נקודה בגב, בבדיקה במיון נשים שהייתי הרופא אמר שאין קשר להריון וכנראה מדובר באבנים בכיס המרה.
מה ניתן לעשות על מנת להרגיע את הכאב או לפחות לנסות לטפל בזה? משהו כמו חליטות?
התחלתי לאכול חמוציות כי הבנתי שזה יכול לעזור
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיס המרה
שירי חבקין19/07/2010ליאת שלום רב
באם מדובר באבנים קטנות אפשר להפחית את הכאב
ולהקטין את הנפח על ידי שתיה של חליטות פטרוזיליה.
2 כוסות ביום. להכין כמו תה עם נענע.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבנים בכיס מרה בהריון
איה הוד19/07/2010הי ליאת,
אני מסכימה עם שירי, פטרוזיליה משתנת ויכולה לעזור מאוד...רק לצערי אני לא הייתי ממליצה על שימוש בפטרוזיליה בזמן הריון.
אני מודה שזה מצב מעט בעייתי.
מצד אחד הכאב יכול להיות כל כך חזק ולהשפיע גם על ההריון וחשוב מאוד מאוד לטפל במצב
מצד שני, גם הטיפול עצמו יכול להשפיע על ההריון.
אני חוששת שהפעם אשאיר את העבודה לרופאים בלבד.
כללי:
1.לשתות 3 פעמים ביום מים חמימים עם חצי לימון סחוט ו-1 כף שמן זית לא יכול להזיק, בטוח בהריון ובמקרה הכי גרוע לא יועיל.
2.דבר שני, תוכלי לשתות חליטות מעלי סרפד שהוא גם צמח משתן, ונהוג להמליץ עליו בשלבי ההריון הסופיים ביחד עם עלי פטל כגי להכין את הגוף ללידה.
3. לשתות הרבה מים.
אשמח אם תחזרי לספר לנו מה שלומך
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)