כיס המרה...

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כיס המרה...
    לי
    18/07/2010

שלום
    אני בתחילת שבוע 31, היו לי לפני כמה שנים אבנים בכיס המרה שהתגלו עקב כאבים , ומאז ועד היום הכאבים לא חזרו (בערך 4 שנים), היום אני בהריון שני שבוע 31 והתחילו לי כאבים באזור הצלעות מצד ימין וגם באותה נקודה בגב, בבדיקה במיון נשים שהייתי הרופא אמר שאין קשר להריון וכנראה מדובר באבנים בכיס המרה.
    מה ניתן לעשות על מנת להרגיע את הכאב או לפחות לנסות לטפל בזה? משהו כמו חליטות?
    התחלתי לאכול חמוציות כי הבנתי שזה יכול לעזור
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיס המרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיס המרה

שירי חבקין
    19/07/2010

ליאת שלום רב
    באם מדובר באבנים קטנות אפשר להפחית את הכאב
    ולהקטין את הנפח על ידי שתיה של חליטות פטרוזיליה.
    2 כוסות ביום. להכין כמו תה עם נענע.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבנים בכיס מרה בהריון

איה הוד
    19/07/2010

הי ליאת,

אני מסכימה עם שירי, פטרוזיליה משתנת ויכולה לעזור מאוד...רק לצערי אני לא הייתי ממליצה על שימוש בפטרוזיליה בזמן הריון.

אני מודה שזה מצב מעט בעייתי.
    מצד אחד הכאב יכול להיות כל כך חזק ולהשפיע גם על ההריון וחשוב מאוד מאוד לטפל במצב
    מצד שני, גם הטיפול עצמו יכול להשפיע על ההריון.

אני חוששת שהפעם אשאיר את העבודה לרופאים בלבד.

כללי:
    1.לשתות 3 פעמים ביום מים חמימים עם חצי לימון סחוט ו-1 כף שמן זית לא יכול להזיק, בטוח בהריון ובמקרה הכי גרוע לא יועיל.
    2.דבר שני, תוכלי לשתות חליטות מעלי סרפד שהוא גם צמח משתן, ונהוג להמליץ עליו בשלבי ההריון הסופיים ביחד עם עלי פטל כגי להכין את הגוף ללידה.

3. לשתות הרבה מים.

אשמח אם תחזרי לספר לנו מה שלומך

איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו