עשב חיטה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• עשב חיטה
    שמרית
    30/07/2010

שלום איה,
    בהתאם להמלצות בפורום רכשתי עשב חיטה (גם אני עם נשירה 4 חוד' אחרי לידה שניה). קניתי עשב קפוא ולא אבקה. אני מקווה שאין הבדל..
    שאלתי היא איך העשב יהיה אפקטיבי ויקלט בצורה הטובה ביותר: האם עלי להרחיק את השתיה מקפה או חלב? המינון הוא פעם ביום על קיבה ריקה?
    מה לגבי אלטרוקסין? אני לוקחת כדור כל בוקר (50 מ"ג) ואני כמובן מאוזנת עם TSH. זה לא מתנגש? יש להרחיק?

תודה מראש,
    שמרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשב חיטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשב חיטה

איה הוד
    30/07/2010

שלום שמרית,

רצוי אחרי שתיית העשב לשתות כוס מים עם לימון לשיפור הספיגה ולהימנע מאכילה למשך חצי שעה לאחר מכן (בקיצור - על בטן ריקה)
    מינון: 1-2 ביום
    להרחיק עד כמה שניתן מאל-טרוקסין! ולעקוב אחרי בלוטת התריס (קרו לי מקרים שאנשים הפחיתו מינון תרופה על ידי הרופא לאחר טיפול שכלל גם שתיית העשב)

הרבה בריאות :-)
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם קפה?

שמרית
    01/08/2010

תודה על תשובתך.
    לא התייחסת לעניין הקפה או חלב. האם משהו מהם פוגם בערך העשב? את האלטרוקסין אני מרחיקה מהקפה של הבוקר וגם הוא על קיבה ריקה.. כלומר, לשיטתך על מנת להשיג תוצאות טובות ביותר כדאי לי לא לאכול/לשתות קפה חצי שעה אחרי האלטרוקסין ועוד חצי שעה אחרי העשב?

תודה שוב!!!
    שמרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפה

איה הוד
    01/08/2010

שלום שמרית,

קפה הוא חומר משתן
    חלב פוגע בספיגת ברזל (שנמצא בעשב)
    לכן, לא הייתי רוצה לתת לגוף קפה כשי שיוציא בשתן את כל הדברים הטובים שנכנסים מהעשב.

הייתי מרחיקה קפה לפחות שעתיים או מוותרת עליו לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות

שמרית
    02/08/2010

הי איה,

המון תודה על התשובות והסבלנות. יש לי עוד כמה שאלות לגבי העשב:
    כמה זמן כדאי לשתות אותו? קניתי כמות לחודש בערך. תוך כמה זמן בערך אני אמורה להרגיש בשיפור ותחילת עצירת הנשירה? עד כמה סיכויי העצירה גבוהים? מה התוספים שהוא מכיל מלבד ברזל?
    האם יש אפקטיביות גדולה יותר אם העשב מוכן קפוא מאשר אבקה?
    האם זה יכול לעזור גם לנשים מבוגרות עם נשירה ללא קשר ללידה?

שוב תודה מראש, שמרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

איה הוד
    03/08/2010

שלום שמרית,

ובכן, אם תצליחי ההמלצה היא להפוך את זה לדבר של קבע לחיים בריאים על בסיס יומיומי.
    כל גוף מגיב שונה ובקצב אחר כך שאין לי היכולת לומר לך מתי יראה שיפור, אך בכל מקרה אני ממליצה על לפחות 3-6 חודשי טיפול .

שימי לב שיש עוד אלמנטים ולא תמיד נכון לתלות את כל התקווה שמוצר בודד אחד. לעיתים מה שנותן את ההשפעה הוא השילוב של כמה דברים יחד (תזונה+תוספים+ התייחסות טיפולית למצב הרגשי/נפשי...אפילו בעזרת "טכניקת EFT " המדהימה!)

תוכלי להכנס באינטרנט ולראות את התכולה של המרכיבים, המינרלים והאינזימים שהוא מכיל. אם כי כמדומני זה מפורט על האריזה עצמה כבר.

זה בהחלט יכול לעזור גם לנשים מבוגרות עם נשירה ללא קשר ללידה.

הרבה הצלחה ובריאות
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו