מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול חזק מאוד- שפעתהילי27/09/2010
היי,
הייתי מ צוננת לפני כשבוע וחצי (במשך 3 ימים) ולאחר מכן נשאר שיעול מידי פעם - ככה שבוע היה לי מידי פעם שיעול והתעלמתי (לא עשיתי כלום כדי שיעבור..לא לקחתי כלום וכו)
לפני כ-4 ימים התחיל להחריף והגעתי למצב של שיעול מטריד וכואב שלא נותן לי לישון, כל הגוף שלי כואב ממנו.
רופאה אמרה לי שזה שפעת והשיעול יכול להימשך אפילו חודש..
ונתנה לי סירופ שיעול ברונכולט פורטה- אני לוקחת גם אלטרוקסין וביחד נראה לי שהגביר את קצב פעימות הלב.. ובכלל שמעתי שהסירופים האילו עושים כל מיני תופעות לוואי..
האם יש משהו לעשות? לקחת משהו טבעי כדי לשפר המצב? האם בשלב כזה ניתן לשפר המצב ע"י משהו טבעי ?
עוד שאלה- הבן שלי, בן שנה וחצי- גם היה מצונן וגם משתעל מידי פעם ואני מפחדת שיגיע למצב שלי- כי אם לי קשה אז לו בטח יהיה..- יש משהו שניתן לעשות לבני שנה וחצי כדי לשפר?
(יש לציין שהיינו איתו אצל רופאה והיא אמרה שזה רק שאריות של הצינון וזה יעבור ושאין לו כלום בריאות ובגרון.. אבל גם לי לא היה ..)
אשמח לתגובה ועצה,
תודה,
הילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול חזק
שירי חבקין27/09/2010הילי שלום רב
ממליצה לך בחום על צמח הקורנית או על סירופ טבעי
שמכיל את הצמח. ברוב בתי הטבע הסירופים לטיפול בשיעול
מכילים קורנית.
יש לשתות לפחות שתי כוסות ביום.
או לקחת כף עד שתיים מסירופ ביום.
עוד צמח שעוזר לשיעול הוא מרווה.
כמו כן קמומיל.
תוכלי להכין חליטה משולבת של שלושת אלה
כף קמומיל כפית מרווה וכפית קורנית בקנקן של
מים רותחים. לאחר כעשר דקות לסנן , להמתיק בדבש
או מעט סוכר ולשתות כמה כוסות ביום.
באשר לבנך אני ממליצה על סירופ לילדים סמבכל - קיד
מחזק מאוד את הגוף מסייע להתגבר על ספיחי השפעת
ולמנוע סיבוכים וכמו כן יסייע לו בנושא השיעול.
אם אפשר מומלץ מאוד להכין לו חליטות של קמומיל.
שישתה כמה שיותר ולהפחית ככל האפשר דברי חלב.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)