מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות,ויקטוריה22/09/2008
רציתי לציין שהפורום נורא יעיל ונותן מענה ועזרה למי שזקוקה לה . אני בת 17 וכבר מס' שנים אני מורטת את השיער באיזור השפם, כאשר התחלתי עם זה היו בסה"כ כמה שערות טיפה כהות בקצוות . עכשיו זה הפך להיות מעל כל השפה וכהה יחסית וזה נורא מציק . רציתי לשאול על המשחה "וניקה" , כיצד היא פועלת ? , האם לאחר שימוש בה השיער יחזור להיות בהיר יותר ופחות סמיך והאם ניתן להפסיק את השימוש בה כך שהשיער לא יחזור למצב הקודם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקטוריה
25/09/2008שלום ויקטוריה
הוניקה מעכבת צמיחה,היא לא מפחיתה כמותית את השיער.
כל עוד תמרחי פעמיים ביום,תוך כשבועיים שלושה תחל האטה בצמיחה,כשתפסיקי למרוח הצמיחה תחזור לסידרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באזור המפשעה..האם ישאנסאם22/09/2008סיכון מסויים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנסאם
25/09/2008שלום לך
למה את מתכוונת? אין הבדל בין המפשעות לכל אזור אחר שמטופל בלייזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות זיעהמיכל21/09/2008שלום רציתי לשאול בקשר להסרת שיער בלייזר מבית השחי. האם הלייזר יכול לפגוע בבלוטות הזיעה? היכן נמצאות הבלוטות, מעל/מתחת לזקיקי השיערה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל
02/10/2008שלום מיכל
ככל הידוע לנו הלייזר להפחתת שיער אינו פוגע בבלוטות הזיעה.
בלוטות הזיעה מפוזרות ב3 שכבות העור. יש 2 סוגים של בלוטות: 1.ב. אקריניות - נמצאות בכל מקום
אך בעיקר במצח כפות ידיים וכפות רגליים.
2. ב.אפוקריניות - שמתפתחות עם ההתבגרות המינית ,בעיקר בבית השחי והמפשעות.
לשאלתך הן ממוקמות הו מעל והן במקביל והן מתחת לזקיקי השיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר ושעווה ביחדאו20/09/2008שלום, אני עושה הסרת שיער בלייזר והיות והטיפול פעם בחודשיים רציתי לדעת אם אפשר לעשות שעווה על מנת לייעל את ההסרה לאחר צמיחת השערות אחרי ההסרה בלייזר? האם זהטוב? או שזה יכול להזיק לטיפול ובעצם מחזק את השערות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלייזר ושעווה
ד''ר אמיל ליטבק21/09/2008הסרת שיער בשעווה משנה את הסדר הביולוגי של צמיחת השיער . טיפול בלייזר זקוק לסדר ולכן לא כדאי להשתמש בשעווה במהלך טיפולי לייזר להסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כמה זמן מומלץ טיפול באינפרא ?רונית19/09/2008האם יש הבדל בינו לבין IPL או SHR? מה מהן מומלץ? לייזר לא בא בחשבון בגלל הכאב (מניסיון) בתודה מראש רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מתפלאה שאתם לא עונים על שאלה זו
רונית22/09/2008תדירות הטיפול זה משהו כל כך פרוץ, כל אחד אומר משהו אחר יש קוסמטיקאיות האומרות לטפל פעם בשבועיים ובמכוני לייזר מטפלים פעם בחודשיים- שלוש (השאלה מופנית לתדירות באינפרא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
25/09/2008שלום רונית
תדירות הטיפולים תלוייה במכשיר הספציפי בו את מטופלת ועל פי הוראות יצרן.
לרוב מכשירי הלייזר והאור יש צורך בשיערה כדי לפגוע בזקיק ומכאן שיש לטפל במיחה מלאה.
שונה מכך הוא ה- SHR.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש לאחר טיפול בלייזר.יוסי18/09/2008היי. עשיתי בימי ראשון ושני שחלפו (לפני ממש כמה ימים) טיפול שני. יום ראשון עשו לי גב +כתפיים וביום שני עשו לי חזה בטן וישבן מאחרי הטיפול של יום שני ועד היום יש לי כאבי ראש חוזרים שלא היו לפני כן. יש לציין שלא נטלתי אף כדור על מנת לטפל בכאבי ראש. האם זה דבר לגיטימי שיש כאבי ראש במשך כמה ימים אחרי טיפול ארוך או שעליי ללכת לבדוק את הנושא? ממתין לתשובתכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר???
יוסי21/09/2008???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
25/09/2008שלום יוסי
כאבי ראש,הם לא תופעת לוואי מוכרת לטיפולים אלו.
האם מרחו לך משחת אילחוש לפני הטיפולים ?
האם חבשת משקפיים המגנות על העיניים?
האם אתה סובל ממיגרנות/כאבי ראש באופן כללי ?
כתוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםנולי18/09/2008את יודעת אם יש אפשרות כזאת במכוני לייזר שאתה יכול לשלם במזומן באותו היום של הטיפול ועל הטיפול הייחודי עצמו? לא באשראי לא בהמחאה ולא בכלום, רק במזומן ורק על אותו היום שטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשלום פר טיפול
ד''ר אמיל ליטבק21/09/2008יש מרפאות כאלה . בד"כ זה יקר יותר מאשר תשלום עבור סדרה אך בעקבות פשיטות הרגל לאחרונה אולי זה עדיף במקרים מסוימים. קשת מרפאות היא אחת המרפאות שמאפשרת את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לפני הסרת שיערמיקי17/09/2008אחרי מס' בדיקות שעשיתי החלטתי לעשות הסרת שיער בלייזר במקום שאני לא יודעת אם מותר לומר את שמו...!@#$
אבל דבר אחד הבנתי, יש המון חאפרים בשוק הן מבחינת עבודה או מחירים.
אז מה יש לבדוק לפני שמחליטים לעשות הסרת שיער בליזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיקי
25/09/2008שלום מיקי
יש ללמוד קצת את הנושא לבד,לבדוק פיזית את המקום ואת עובדיו ולקבל המלצות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דברים
שולי03/10/2008כשאת הולכת לעשות הסרת שיער, את קודם כל צריכה להיות מרוצה מהמקום בכלליות, מיחס הרופא אליך, מהגישה ומהנכונות לעזור לך בכל בעיה. יחד עם זאת יש את עניין המחיר. תעשי לך סקר קטן ותראי מהו המקופ המשתלם לך ביותר. אני גם עשיתי הסרה באותו מקום... ואני הלכתי על פרופורציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם המישחה שדוחה צמיחת שיעריעלי16/09/2008בתוכנית הבוקר של סיגל שחמון ומשה דץ הייתה ד"ר שהמליצה על מישחה מסוימת שמונעת צמיחת שיער בפנים בעיקר האם ידוע ה לכם שם המישחה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכלי
17/09/2008שלום מיכלי
לא ראיתי את השידור,אך משחה שמעכבת צמיחת שיער נקראית ווניקה.
יש צורך במרשם רופא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה מיוחדת או תרמית?שולי15/09/2008אני עוברת עכשיו טיפול להסרת שער במכשיר של elos במהלך הטיפול המטפלת שהייתה חדשה בתחום, שכחה לגלח את השער ונתנה לי פולסים (של חשמל וליזר) מבלי לגלח, לא הרגשתי כלום. ויש לי חשד סביר שהטיפול כלל לא עבד, מאחר ועד עכשיו תמיד הרגשתי את החום ולפעמים גם כאב במקומות שהעצבים יותר רגישים. נדמה לי גם שהמטפלת הקודמת טענה שעם נשארת שערה לא מגולחת השריפה שלה יותר כואבת. האם זה נכון? הגילוח נעשה אחרי הטיפול. האם זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשולי
17/09/2008שלום שולי
יש לגלח את השיער לפני הטיפול בלייזר/אור/לייזר-אור משולב בחשמל .
אם לא הרגשת דבר,כנראה לא טופלת כראוי,או שהמכשיר לא היה תקין.
בזמן בליעת הקרן בזקיק יש תחושה של עקצוץ/דקירה ובאופן כללי צריבה, בצקת סביב הזקיקים ואדמומיות.
במידה וכל זה לא היה,השיער באזור יצמח ללא עיכוב(כמו רק לאחר גילוח).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בהריון...התגובות מבלבלותנעמי15/09/2008שלום אני יודעת שהשאלה הזו נשאלה לא אחת, אבל אני מתלבטת ומבולבלת. אני בהריון בשבוע 12 ושנים מטופלת באפילציה בפנים. עכשיו הפסקתי מחשש לפגיעה בעובר. בנתיים השיעור בפנים מתגבר, ולדעתי עם פינטצה אני רק מחמירה את המצב. האם אני לוקחת סיכון בלחזור לקוסמטיקאית שלי? מדובר הרי במעגל חשמלי סגור שעובר לי בגוף... תודה מראש, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלנעמה
17/09/2008שלום נעמה,
זה לא התחום שלי,אך הייתי שואלת את רופא/ת מעקב ההריון שלך,אם ידוע לו/ה על התוויית נגד שכזאת.
בנוסף יש בהדסה בירושלים,מכון טרטוגני, כלומר,הוא אמון על כל נושא תרופות/טיפולים היכולים להפריע להתפתחות תקינה של העובר בהריון. תפני גם לשם שאילתה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באמצעות מכשיר אלמה לייזרר15/09/2008שלום רב, התחלתי טיפול הסרת שיער באמצעות מכשיר אלמה לייזר. את הטיפול אני עושה אצל קוסמטיקאית. רציתי לדעת אם המכשיר עובד על לייזר או על IPL? ואם קוסמטיקאית מורשת לעבוד עליו? האם הוא באמת המכשיר הטוב ביותר שייצרו להסרת שיער? כמו כן רציתי לדעת אם ישנם תופעות לוואי או מחלות לא עלינו בעתיד ואם זה שונה משאר המכשירים להסרת שיער? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-ר
17/09/2008שלום לך
למייטב ידיעתי,אלמה לייזר זאת החברה המייצרת,ולא המכשיר.
קוסמטיקאיות אינן מורשות לדעתי לעבוד בלייזר . יתכן ואת מטופלת במכשיר אור הבזקי, IPL .
ככל הידוע לנו אין סיכון לטווח הרחוק עקב טיפולי הפחתת שיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה המעכבת צמיחת שיער בפנים(סנטר)דבורה14/09/2008שערי בהיר (בלונדיני) לפיכך שיטת הסרת שיער בליזר אינה מתאימה עבורי. ניסיתי אפילציה והתוצאה לא היתה משביעת רצון. אני מעל גיל 60 ובסנטר פני גודלות שיערות המפריעות לי מאד. היום אני משתמשת במכשיר ביתי המקרין גלים אך עדין אני צריכה להוריד שיער עד פעמיים בשבוע. קראתי על משחה רפואית(ולא מסוג המשחות להסרת שיער) המעכבת צמיחת שיער אבל שמה נשכח ממני. האם תוכלו לעזור לי? והיכן ניתן להשיגה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדבורה
17/09/2008שלום דבורה
שם המשחה היא ווניקה ואת צריכה מרשם רופא בשבילה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףאבי14/09/2008שלום אני רוצה לעבורר לייזיר ביידים עכשיו הצבע עור שלי ביידים כהה אני עדיין יכול לעבור לייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאבי
17/09/2008שלום אבי
אם אתה ש ז ו ף עכשיו,ל א מומלץ לבצע טיפול בלייזר.
באיזה מכשיר אתה מטופל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מפשעה אינפרא אדוםטל14/09/2008מה הסיכונים בהסרה של כל השיער במפשעה באמצעות אינפרא אדום, האם זה עלול לגרום לכוויות וכו' והאם זה כואב. האם אפשר להסיר את כל השיער מהאיזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסיכונים באינפרא
ד''ר אמיל ליטבק14/09/2008אין דבר כזה "כל השיער" אם הכוונה ל100% . נושא כוויות תלוי באיכות המיכשור ואיכות המטפל\ת
סיכוי לכוויות בIPL הוא גבוה יותר מאשר בלייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם לייזר?
שולי18/09/2008חשבתי כבר הרבה זמן לעשות הסרת שיער ברגליים לצמיתות, עקב שעירות יתר תורשתית אצלנו במשפחה. מאוד התלבטתי בין אינפרא אדום, לבין לייזר בפרופורציה. האם יש סיכון בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?היועצים שלנו
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)