מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיערות בקו הבטן, אפילציה או לייזר?צילה18/08/2008
יש לי ולא מעט שיערות בקו הבטן וגם הרבה מסביב לפופיק ומתחתיו, הן ניהיו שחורות כנראה בגלל שהוצאתי עם מכונה שתולשת שיערות, היום הייתי ב2 מקומות שונים - ביעוץ להסרת שיער, האחד אומר לי שרק לייזר לעשות בבטן כי יש שם לא מעט והן שחורות אז ייתפסו טוב, והשני אומר רק אפילציה, השאלה מה אכן כדאי לאזור הבטן, והבנתי שזה לוקח הרבה זמן כי זו שיערה שיערה, ויש לי לא מעט שיערות שם. אז מה כדאי? אני בהתלבטות. ועוד שאלה כמה טיפולים על אותו אזור צריך על מנת להגיע לתוצאה מושלמת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שערות בפס בטן
19/08/2008הי צילה ,
קיבלת שתי חוות דעת שונות וזה מבלבל , הייתי פונה לקבל חוות דעת נוספת.
האם במרפאות שהיית בדקה אותך רופאה ?
בתהליך הייעוץ כדאי לבדוק ולשאול מה השיקולים בבחירת השיטה, למה מתאימים לך כך או אחרת ?
אם צפיפות השיער גבוהה , שיער גס ושחור סבירות גבוהה שלייזר יתאים לך יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אבל עדיין לא יודעת מה לעשות כי
צילה19/08/2008שתי המרפאות נתנו לי הסבר די משכנע 1. אזור גדול יחסית אז עדיף לייזר 2. אזור הורמונטלי, שכאן לייזר יהיה פחות יעיל, ורק אפילציה תיהיה טובה אני רואה שהרבה ממשיכים בטיפולי לייזר במשך שנתיים ואפילו יותר כמה טיפולים בדר"כ צריכים בשביל אפילציה? כמה ס"מ בממוצע עושים ב15 דקות של טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"שיער חדש" בהריוןלילי18/08/2008שלום אני כרגע בחודש השלישי להריון הריון ראשון גיליתי פתאום כי צומחות לי כל מיני שערות שמקומות שמעולם לא היו לי. לדוג: בחזה. רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה אמנם שערות דקות ובהירות (לא בלונדיניות) מה אפשר לעשות כדי להוריד אותן? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר"שיער חדש" בתקופת ההריון
19/08/2008הי לילי
ראשית, מזל טוב מאחלת לך הריון קל .
לגבי השיער שצמח , זאת תופעה שכיחה היות וגופך חווה שינויים הורמונאליים , השיער שצומח לרוב נושר לאחר הלידה .
את יכולה להסיר אותן בכול אמצעי שתבחרי מלבד לייזר, רק אם הן מאוד מאוד מפריעות לך
בפרט שציינת כי מדובר בשיערות דקות ובהירות.
בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מבית השחירחל18/08/2008רציתי לדעת האם הורדת שיער בכל שיטה שהיא משנה את כמות הזיעה המופרשת מאזור זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער והזעה בבית השחי
19/08/2008
הי רחל,
הורדת שיער לא משפיעה כלל על כמות השיעה המופרשת בפרט שמדובר בגילוח , פעולה שנעשית על פני העור .
לגבי מריטה בדרכים אחרות , לא ידוע לי על קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
שלומית18/12/2008רחל שלום גם אני וחברותי מתרשמות כי שנים לאחר הורדת שיער לצמיתות מבית השחי , אנו סובלות מהזעת יתר, וריח לא נעים. אשמח ליצור עמך קשר דרך המייל. שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאני18/08/2008האם הסרת שיער במכשיר חשמלי למשל בראון מוציאה ורידים ברגליים (כמו שקורה בשעווה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקפיצה
אני19/08/2008מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכשיר
19/08/2008
הי
הסרת שיער במכשיר לא גורמת להוצאת ורידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזראלינור18/08/2008הייתי מעוניינת לדעת בבקשה איזה סוג מכונה או מכונות משתמשים ברשת פרופורציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשירי לייזר
19/08/2008הי אלינור
ברשת מרפאות "פרופורציה " משתמשים במגוון מכשירים להסרת שיער בטכנולוגיות המתקדמות ביותר בתחום, בטכנולוגיית לייזר ו IPL.
מה שחשוב הוא מידת התאמתך למכשיר במהלך הטיפולים היות והשיער משתנה , המגוון הרחב מאפשר להתאים לך בכול זמן נתון את המכשיר היעיל ביותר עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בהסרת שיער בסנטרמיכל18/08/2008אני בחורה לא שעירה, למרות זאת החלה לי צמיחה של שערות בסנטר. הורדתי אותן בפינצטה או במספריים ומאז הצמיחה גדלה, השערות נהיו נוקשות יותר ושחורות. אני ממש מתוסכלת. מהי הדרך הנכונה להוריד אותן? האם גזירה במספריים אכן מחמירה את המצב? מה עלי לעשות? מהי הדרך הנכונה להוריד שיער באיזור זה? (יש לציין שאני בחורה בהירה) אשמח לקבל את תשובתך במהירות. זה ממש מטריד אותי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלד"ר גלי דחוף
מיכל21/08/2008לד"ר גלי , אודה לך אם תשיבי על שאלתי. איך כדאי להוריד שערות מהסנטר? האם שעווה נמומלצת? האם אפילציה? ואם כן, יש לך מקום מומלץ בירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
מיכל21/08/2008שכחתי לציין שאני בת 29, רווקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות באזור הסנטר
21/08/2008הי מיכל,
האם ציינת את העובדה שאת רווקה בת 29 כי זה צריך להטריד אותך יותר ?
שיער באזור הפנים מטריד לא מעט בחורות רווקות ונשואות כאחד.
הדרך האפקטיבית ביותר לטווח ארוך היא אפילציה.
צר לי אבל אני לא מכירה אפילטורית שאוכל להמליץ .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מיכל28/08/2008קודם כל תודה על התשובה. רציתי לדעת אם עד שאעשה אפילציה , אפשר להוריד בשעווה או פינצטה ? מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
יעל31/08/2008גם שעווה וגם פינצטה מורטות את השערה מהשורש. מהניסיון שלי עדיף שעווה באיזור הזה מכיוון שעם פינצטה אפשר לפצוע בקלות את העור (תופסים קצת עור יחד עם השערה...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול שיער ברגלייםרועי17/08/2008האם ניתן לעשות דילול שיער ברגליים לגברים? כמה טיםולים זה יוצא והאם ידוע לך מחיר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילול שיער לגברים
19/08/2008הי רועי,
אכן ניתן לדלל שיער בכמות טיפולים מצומצמת ובאופן טיפול שונה מהסרה מלאה.
אזורים שכיחים לדילול : ידיים, רגליים, ישבן מפשעות ובית שחי.
יש מרפאות לייזר שמציעות תוכנית לדילול, ממליצה לך לקבל ייעוץ ואבחון רפואי.
המאמינה שהם יוכלו לתת לך תשובות מדוייקות לגבי מספר טיפולים ואופן הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה!חיים15/08/2008האם יש דבר כזה להוריד גבות בלייזר? (רק את החלק שמסדרים כמובן) וכמה עולה הסרת שיער פנים אם אפשר לדעת.. תודה מראש- חיים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בגבות בלייזר
19/08/2008הי חיים,
אכן ניתן להסיר שיער בגבות, החלק שמסדרים ??? מאוד אינדבדואלי
אם התכוונת לבין הגבות אכן אפשר אך ניתן להסיר בלייזר גם מעל הגבה , הכול בהנחה שהשיער מתאים לטיפול.
לגבי העלויות ובדיקת התאמתך לטיפול ממליצה לגשת לייעוץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה דחופהשיר12/08/2008אני מתחתנת בקרוב וזקוקה לעזרה דחופה, היו לי מעט שערות בחזה והסרתי אותן באמצעות אפילציה, וכרב אני רואה שמספר שערות מתחילות לצמוח שוב, בעבר הסרתי את השיער באזור זה באמצעות פינצטה ועשה לי רושם שזה גרם לצמיחת שערות נוספות אבל אני לא בטוחה בכך, שאלתי היא האם לאחר טיפול באפילציה אפשר להסיר את מה שצמח בחזרה ע"י פינצטה או שאכן פינצטה גורמת לצמיחה מוגברת של השערות, שנית שמעתי שאסור בהריון להסיר שיער באפילציה האם זה נכון? ומה עושים במקרה כזה, בבקשה תענו לי בהקדם כי אני לא מפסיקה לחשוב על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתחננת
שיר13/08/2008למה אף אחד לא עוזר לי אני מתחתנת ממש בקרוב ורוצה להחליט כיצד לפתור את הבעיה שלי בהקדם, פליזזזזז תנו עיצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גלי שלום
שיר13/08/2008אני רואה שאת כעת משיבה לחלק מן השאלות, אשמח אם תעני לי אני כל כמה דקות בודת אם יש תשובה כי אני ממש במצוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיער בחזה
13/08/2008הי שירה,
נשמע שאת מאוד נסערת מהצמיחה בחזה ואני מבינה, אך בלי רגשות אשמה.
לא הפינצטה היא שגרמה לצמיחה מוגברת.
גילוח , הסרה במשחה ו/או מריטה בכול דרך שהיא לא מגבירה צמיחה.
צמיחת השיער בגוף מושפעת משינויים הורמונאליים ו/או גורמים אחרים.
האם הצמיחה הופיעה רק בחזה ? האם יש אזורים נוספים בגופך שחשת כי הצמיחה מוגברת יותר ?
אם כן, מומלץ לבדוק רופא .
אם אינך בהריון,סבירות גבוהה שתוכלי להסיר שיער בלייזר. גשי למרפאה מובילה בתחום לאבחון רפואי ויעוץ , אם קיים חשש לצמיחה מוגברת יפנו אותך לבדיקות הורמונואליות ו/או בדיקות אחרות עפ"י הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
שיר14/08/2008אין לי שיעור יתר באזורים אחרים, אבל אם אין שום בעיה בהסרה עם פינצטה למה שאשתמש בלייזר, יש לזה יתרון נוסף מלבד הענין שהוא לצמיתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה טיפולים אצטרך בשביל אזור כזה?
שיר14/08/2008כמובן שאינני מצפה למשהו ברור רק בערך אם תוכלי לתאר לי איך זה עובד ומה המחיר על טיפול כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי טוב-רק אפילציה
אביב14/08/2008זו האפשרות היחידה להוריד שיער,תמשיכי בטיפולים אל תתייאשי, לייזר עלול להגביר את הצמיחה באזור הטיפול ומסביבו,ואז זו באמת מכה רצינית, אנא תמשיכי באפילציה או שתמצאי אפילטורית טובה יותר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב תודה על העצה
שיר17/08/2008האם את בעצמך ניסית לעשות אפילציה? אני פשוט לא מבינה למה שלא אסיר בפינצטה? או אלי אעשה לפעמים אפילציה ולפעמים פינצטה, פשוט אין לי כח ללכת כל פעם לקוסמיקאית בשביל כמה שערות, ואני רוצה להיות תמיד חלקה. אם יש לך הבר בשבילי אשמח אם תכתבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אבל רק אפילציה
דניאלה18/08/2008גם לי היו שערת בחזה, והורדתי אותן באפילציה (לפני כבר כמה שנים טובות...). דרך אגב - השערות היו שחורות ועבות (כי גם אני הורדתי אותן קודם לכן בפינצטה), אבל היום אין כלום. כל מה שאת צריכה זה אפילטורית טובה וסבלנות. עד היום דרך אגב, עשיתי רגליים, ידיים, בית שחי ... אם את צריכה שאמליץ לך על האפילטורית שמטפלת בי את יכולה לפנות אליי למיייל- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
19/08/2008אפילציה, אכן יכולה להיות אופציה אך רק לאזורים קטנים בהם יש שערות בודדות . זה לא מתאים לאזורים גדולים כמו ידיים רגליים וכד' .
אם יש צפיפות גבוהה של שערות בחזה וסביב הפטמות טיפול באפילציה לא יתאים אלא רק לייזר. ומספר הטיפולים תלוי במספר פרמטרים והוא אינדבדואלי.
אם מדובר במס' שערות בודדות סביב הפטמות סבירות גבוהה שאפילציה תתאים יותר.
כך או כך מומלץ לקבל אבחון רפואי מקצועי טרם התחלת טיפול כלשהוא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכל מקרה
דניאלה19/08/2008כן עשיתי איזורים גדולים. הכל ענין של סבלנות שלך ושל האפילטורית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן --- סבלנות
19/08/2008נדרשת בכמויות, וכן מציאת אפילטורית , אני באופן אישי לא מכירה אפילטוריות שמוכנות לבצע טיפולים באזורים גדולים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כן מכירה!!!
דניאלה19/08/2008ואני אכן עשיתי איזורים גדולים. אני גם התחלתי בלייזר, והייתי כ"כ לא מרוצה אז ישר עברתי לאפילציה. פשוט לפני לייזר צריך לגלח, והרגשתי שהלייזר לא עוזר ורק צומחות לי יותר שערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה ..
19/08/2008שמחה שמצאת שיטה שמתאימה לך להסרת שיער , רק לשם ההבהרה לייזר לא מצמיח שיער
וכן גם לא הגילוח.
שיטת החיתוך בסכין מגדילה את שטח הפנים של השערה באזור בו השערה עבה יותר וזה למראית עין נראה יותר, לאחר 4 חוד' לערך השערה נושרת ומתחיל מחזור צמיחה חד מאותו זקיק.
בהצלחה בהמשך הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בידיםשיר12/08/2008האם אחרי שמסירים שיער בידים בגילוח או בשעוה צומחות שיערות עבות יותר? מ קורה אם אני עושה זאת רק באופן חד פעמי האם מיד יש שינוי בסוג השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בידיים
13/08/2008הי שירה,
הסרת שיער ע"י גילוח , משחה , קיצור ע"י מכונה ו/או מריטה בכול דרך שהיא לרבות שעווה לא גורם לשינוי בשערה, גם אם הפעולה חד פעמית או רב- פעמית.
לאחר מחזוריות של צמיחה השערה נושרת וגדלה שערה חדשה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווקס באמצע לייזר?יניב12/08/2008שלום. התחלתי טיפולים בלייזר. גב, כתפיים, עורף. עשיתי כבר 7 טיפולים. עדיין גודל שיער לצערי. קניתי חבילה של 8 טיפולים עם אופציה ליותר. הבעיה - טסתי ללימודים בחו"ל, ואין לי דרך להמשיך את הטיפולים. הבעיה הנוספת היא שהשיער ממשיך לצמוח - ולמעשה כבר האזורים מלאים שיער. השאלה שלי היא כיצד אני מתמודד עם השיער. האם אני רשאי לעשות ווקס (שעווה) על מנת להורידו? האם אני יכול לגלח? מה עדיף? מה מוממלץ? אני מנסה לחשוב על הדברים בדרך הגיונית, וההגיון אומר לי שמכיוון שהשורשים של השיערות נפגמו במהלך הטיפולים, ממילא אין להם יכולת להבריא (לא?) ולכן אני יכול לנקוט בכל דרך כרגע על מנת להיפטר מהשיער שצמח. האם אני טועה? תודה מראש! יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרווקס בין הטיפולים
13/08/2008הי יניב,
אתה צודק ! מזקיקים שנפגעו לא יצמח שיער .
אם נסעת לתק' ממושכת והשיער מפריע לך אתה יכול להסיר את השיער באמצעות שעווה, זה לא ישפיע כלל על הטיפול ו/או על השיער .
הדבר היחיד שיש לשים לב , לכשתחזור לעשות טיפולים בלייזר, יש להמתין לצמיחה מלאה טרם
הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה תודה תודה לך ד"ר!
יניב15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בת 15דבורה12/08/2008לביתי בת 15 יש שיעור יתר על זרועותיה. האם כדאי להתחיל בהסרת שיער - לא בשעווה -רק בשיטה שאינה כואבת. האם יש שיטה מומלצת או בטוחה יותר בגיל זה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפתרון אפשרי
ירדן12/08/2008יש מכשיר בייתי שנקרא silkn הוא עובד כמו הלייזר / ipl במכונים, זה מכשיר שכמעט ולא כואב - את יכולה לכוון את העוצמה לפי התחושה שלך, חשוב לזכור שילדה בת 15 עדיין לא סיימה את ההתפתחות שלה, ובד"כ עוברת שינויים הורמונליים, ולכן המכשיר הנ"ל הוא מעולה עבורה, כי היא יכולה להתחיל את הטיפולים כבר עכשיו ולהפסיק מתי שתהיה מרוצה. אני משתמשת במכשיר ומאוד מרוצה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שיר12/08/2008מה המיוחד במכשיר זה? למה הוא יותר טוב מגילוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על המכשיר
ירדן13/08/2008זה מכשיר שעובד כמו במכוני הלייזר הגדולים, מוריד שיער לתמיד, עושים כמה טיפולים ובזה מסיימים עם השיער, יכול להיות שיצמחו עוד כמה שערות בעתיד בגלל שינויים הורמונליים - יותר נפוץ אצל ילדה בת 15 שעדיין לא סיימה את ההתפתחות שלה, ואז אפשר לעשות עם המכשיר עוד טיפולים ולהיפטר מהשיער. יש המון הפטים על המכשיר באתר שלהם, אני מציעה לך להיכנס אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום
רחל13/08/2008אני התחלתי טיפול בבית לפני חודשיים והתוצאות מעולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שיר13/08/2008באיזה אזורים בגוף השתמשת בזה? וכמה פעמים ובאיזה תדירות צריך להשתמש כדי להפטר מהשיער לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשירה
ירדן13/08/2008הי שירה, אני עשיתי בית שחי, מפשעות - שם אין צורך בעוד טיפולים עשיתי 6-7 טיפולים. רגליים - אני באמצע, עשיתי כבר 7 טיפולים, צומחות שערות בודדות, אני צריכה עוד 2-3 טיפולים להערכתי, הטיפולים הראשונים (4) הם כל שבועיים, אח"כ כל חודש - תלוי בצמיחת השיערות שלך, אני ממליצה בחום, ראיתי שיש הרבה אנשים שמשתמשים במכשיר הזה ומרוצים (זה מה ששכנע אותי לקנות את המכשיר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למכשיר הביתי
הדר16/08/2008הכין קנית אותו? כמה הוא עולה? באמת גורם לדילול? כמה זמן כבר משתמשת בו? מומלץ לכל אזור בגוף? אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בגיל 15
13/08/2008הי דבורה,
הגיל המומלץ להתחלת טיפולים להסרת שיער בלייזר ו/או בטכנולוגית IPL הינה כ- שלוש שנים לאחר קבלת המחזור באופן סדיר.
צמיחה באזור הזרועות אינה אופיינית לבנות, האם יש לה צמיחת יתר באזורים נוספים בגוף ?
אם כן, בהיבט הנפשי חברתי מומלץ להתחיל טיפולים באזורים המתאימים לטיפול ולשם כך עלייך לפנות לקבלת ייעוץ רפואי במרפאה להסרת שיער לייעוץ, אבחון וקבלת מידע .
סבירות גבוהה שאם קיים חשש לצמיחת יתר ,ייפנו אתכם לבדיקת מצב הורמונאלי ו/או בדיקות נוספות טרם תחילת הטיפולים.
לגבי הכאב , זה מאוד אינדבידואלי, לכן מומלץ לעשות טסט על אזור קטן שימחיש לכן את אופן הטיפול , התחושה והתגובה מהטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהההתמר11/08/2008שלום... רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה להסרת שערות באזור הבטן??? - שערות לא ממש עבות,מחוספסות-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בבטן
13/08/2008הי תמר,
בחירת הטיפול הטוב ביותר להסרת שיער מאזור הבטן תלויה בסוג השיער , עובי , צבע , צפיפות , גןןן העור .
מצב שכיח הוא שבאזור זה משלבים כמה מכשירים , השיער בפס בטן גס יותר, עבה וכהה יותר מהשיער בצדדים.
פני למרפאה מובילה בתחום הלייזר לקבלת ייעוץ ואבחון רפואי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציהדינה10/08/2008שאלונת.... איך אפשר לדעת שהאיפילטורית שלך טובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבחירת אפילטורית ...
13/08/2008הי דינה
אומנם לא שאלה רפואית ובכול זאת
מקצועיות , ותק וניסיון בתחום - חשוב שתיהיה מוסמכת לעבוד כאפילטורית.
תבררי כמה זמן היא עוסקת בתחום- שווה לשלם בעבור ניסיון ומקצועיות.
סביבת עבודה - תבדקי שהמקום נקי, סטרילי , מחטים אישיים ....
המלצות - מטופלות שאת מכירה שיכולות להמליץ לך שמרוצות מיעילות ואיכות עבודתה, וכמובן מהתוצאות .
בהצלחה בבחירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח ברגליםסיגל10/08/2008רציתי המלצה לסכין גילוח טוב לנשים,עד עכשיו מצאתי שרק הסכין גילוח של בעלי הוא הכי טוב בשבילי ,אבל בכל זאת לא נעים לי לקחת לבעלי כל הזמן את הסכין , אז אני מקווה שלמישהי פה יש המלצה לכך! המון תודה ושבוע מקסים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגילוח ברגליים
13/08/2008הי סיגלי
אני מבינה שהעובדה שהסכין שייכת לבעלך לא נעימה לך, אבל מצאת כי סוג הסכין טובה לך
אני מציעה לך לקנות סוג זהה ותמצאו דרך יצירתית להבדיל בינהם ( קשטי לך במדבקה :) )
דרך נוספת ויעילה הרבה יותר להפחית שיער משמעותית היא ע"י ליזר . תשקלי זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?היועצים שלנו
מהנדס אלקטרוניקה, בעל ניסיון של עשרות שנים באנטנות, תקשורת סלולרית והבטחת איכות. מעביר הרצאות בנושא הקרינה הסלולרית וסיכוניה. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)