מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך....סמדר13/10/2008
שיש נזירה במשך מלא מלא זמן בשיער , וזה שיער מלא מאוד כמות מהשיער יורדת הרבה שיערות (בגלל הנשירה) יש מצב שהשיער לא הייה לי מלא ועווה יהיה דק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
סמדר13/10/2008נשירה * (מהשיער)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
15/10/2008שלום שמדר
לא הבנתי את שאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר15/10/2008תראה יש לי מלא שיערות בשיער והשעיר שלי מאוד נפוח ונגיד שאני מתקלחת וקמה בבוקר אחרי שינה עם שיער יבש הוא מתנפתח לי עוד יותר אני רוצה שהשיער שלי יהיה דק. מה אני יכולה לעשות ? חוץ מהחלקה יפנית . או באמצעות חומר כשהו או קרם .. עוד שאלה בבקשה . יש לי נשירה בשעיר . האם יש מצב שהשיער שלי יהיה דק ? אשמח לקבל את תשובתך . חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
20/10/2008שלום לך
פני לפורום הקוסמטי המתאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמהשולי11/10/2008אני מעוניינת לעבור הסרת שיער במפשעות. יש לי חברה שעשתה אפילציה וחברה אחרת שעשתה לייזרכ. איך אני יכולה לדעת מהי השיטה הכי טובה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרננה
13/10/2008שלום רננה
אין דרך ליעץ לך באופן אישי דרך הפורום הזה,גשי לאבחון במקום שאמין עלייך.
הכלל הרווח הוא שאם יש שיער רב לייזר מתאים יותר.אם יש בודדות עדיפה אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
חנה15/10/2008אני עשיתי בשיטת האפילציה לפני שלוש שנים, אבל היום חברות שלי כבר הולכות לעשות לייזר, כולן. יש לי חברה שעשתה לא מזמן את כל הרגליים והמפשעות, ויש לי חברה שעשתה רק שחי בפרופורציה. אבל היום הלייזר לגמרי שולט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר ביתי להסרת שיער - silknנלסון11/10/2008שלום! נתקלתי לא מזמן באינטרנט במכשיר silkn. האם משהו שמע על המכשיר? ניסה אותו? האם הוא אפקטיבי? תוך כמה זמן? יש איזורים שהוא לא מטפל בהם? מה החסרונות שלו? אני אשמח לכל מידע שיש לכם בנושא! תודה ויום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשיר בייתי
שגית12/10/2008אני והבנות שלי משתמשות במכשיר הזה, אחותי קנתה אותו ונתנה לנו לעשות טיפולים, עשינו כבר מס' טיפולים ברגליים, בתי שחי, פאות ואנחנו מאוד מרוצות, ממש רואים התקדמות מטיפול לטיפול, אני ממליצה בחום, היתרון הגדול הוא שכולנו משתמשות באותו מכשיר ורק קונות את הראשים וזה חוסך לנו המון כסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלונדיני מהפניםעירית10/10/2008שלום יש לי שיער פלומתי בלונדיני (בהיר לגמריי) בכל אזור הפנים, בזויות מסויימות רואים אותו והדבר מפריע לי. מהי הדרך היעיליה ביותר להסיר שיער שכזה עור הפנים שלי רגיש- מאוד בהיר , סבלתי מאקנה ויש לי צלקות (עדיין יוצאים לי פצעונים) אשמח לקבל תגובתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעירית
13/10/2008שלום עירית
כיון שזה פורום של הפחתת שיער בלייזר/אור הבזקי,נותר לי לומר לך כי אלו לא מתאימים לך.
ויש להתיעץ עם קוסמטיקאית/ר.עור וכ"ו...
אישית הייתי מציעה לך לא לגעת, כי לכולם יש פלומה בלונדינית על הפנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות לאחר טיפול ראשון בלייזרחגית07/10/2008היום עשיתי טיפול ראשון בלייזר באזור המפשעות ובית השחי. עליי לציין כי הטיפול לא כאב לי בכלל! רק אי נעימות קלה ביותר. מאחר וחששתי מתגובות שקראתי באינטרנט על כאבים שדורשים משחת אילחוש לפני כל טיפול אני תוהה, האם הבעיה אצלי? האם הטיפול לא נעשה כראוי? האם עוצמת הכאב מאפיינת את טיב הטיפול? (הטיפול נעשה בפרופורציה). בנוסף לכך, נקבע לי תור לטיפול שני רק בעוד 3 חודשים! מדוע הטיפול צריך להיות בטווח רחוק כזה? מכרים שלי עושים טיפול כל חודש וחצי (בלייזר במכונים אחרים). מה הטווח המקובל לטיפול אידאלי בין טיפול ראשון לשני? בקצב שכזה אני יסיים את הטיפול רק בעוד שנתיים וחצי? ומה עד אז? לא אלך לים, לבריכה? תודה על התשובות נ.ב: קניתי משחת הקלה כפי שהומלץ לי למרוח לאחר הטיפול אך (ברוך ה') אין לי אדמומיות. האם זה מרמז על טיפול לא תקין? כי גפי שציינתי למעלה לא כאב לי כלל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשירלי
13/10/2008שלום שירלי.
לא לכולם אותו סף כאב,ולך המזל מאיר פנים.
האם הייתה נשירה לאחר טיפול? אם כן, זאת האינדיקציה לט. יעיל.
הזמן הנדרש הוא על פי מחזור הצמיחה של השיערה באזורי גוף,קרי, 12-16 שבועות.
אין טעם לבצע ט. ללא צמיחה מלאה,אנחנו לא מטפלים בעור,אלא בשיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר והמשך שאלה
חגית14/10/2008נאמר לי לא לגלח שבועיים מיום הטיפול. כרגע השיער צמח ללא נשירה!!! הבנתי שאחרי שבועיי (ב-21/10/08) כאשר אני יגלח אז תהיה צמיחה חדשה שאמורה לנשור - זה נכון? אם כן זה ממש לא ברור לי ומסתדר עם ההגיון, למה אחרי טיפול זה צומח כרגיל? ורק אחרי שבועיים זה יתחיל לנשור? האם המצב שאני מתארת הוא תקין? (יש צמיחה חדשה ללא שינוי ללא נשירה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי
15/10/2008שלום שירלי
לגוף לוקח זמן לפלוט את השיער שטופל.
יש זמני נשירה שונים למכשירים שונים.
יש מכשירים ששורפים את השיער והוא נפלט בחלקו כבר במועד הטיפול.
בכל מקרה לגופו/ה של מטופל/ת,יש להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת,וזאת המלצתי לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה תוצאה של דילול בלבד, בכנותאיתי07/10/2008שלום, שמי איתי (גבר) ואני בן 30 ומאוד שעיר. אני רוצה להשיג תוצאה של דילול בלבד ולא גוף חלק. האיזורים הרצויים: רגליים+ידיים ובעתיד בכתפיים. התחלתי טיפולים בלייזר, אני אחרי טיפול אחד. בכנות, אבל בכנות, האם ניתן להשיג תוצאת דילול בלבד ??? הפנייה היא למנהלת הפורם ולשאר החברים אשר עברו תהליך זהה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתענו לי בבקשה, מתחנן :-)
איתי07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
13/10/2008שלום איתי
כן,הטיפול יגרום לדילול !
(זאת בהנחה שאינך בלונדיני או ג'ינג'י)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, כל הכבוד.
איתי15/10/2008שלום, הרגעת אותי מאוד, 1. האם 4-5 טיפולים יספיקו ? (בערך) 2. יש לכם פרסום כי יש לכם "מסלול" מיוחד לכאלה שרוצים רק דילול, מה יש במסלול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי
20/10/2008שלום איתי
לא ניתן לנבא כמות טיפולים נדרשת,זה תלוי בכל כך הרבה גורמים.
קבל פרטים נוספים במוקד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון CARE-אמינים?נעה06/10/2008אני מעוניינת להתחיל בהסרת שיער בלייזר, והציעו לי במכון CARE את הצעת המחיר הזולה ביותר. האם הם אמינים וניתן לסמוך עליהם שלא יפשטו את הרגל באמצע או יעלמו? או שלא יעמדו במילתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנעה, תוכלי לפרט מה הצעת המחיר שקיבל
חגית10/10/2008אפשר לדעת מה הצעת המחיר שקיבלת ולאיזה אזורים? כמה טיפולים<? האם הם מתחייבים לתואה לצמיתות? אני קיבלתי הצעה בפרופורציה על מפשעות מלא + בית שחי ב-1900 ש"ח המחיר לסדרת 12 טיפולים בכל אזור. אשמח לשמוע ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעת המחיר בCARE
נעה12/10/2008הציעו לי ב980 ש"ח, מפשעות בלבד-אבל לא רק קו ביקיני, אלא ממש הכל. וזה כולל סדרה של 10 טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא ממש לא מסכימה
רעות17/10/2008אמנם עשיתי שם רק טיפול אחד לבינתיים, אבל הם היו נחמדים מאוד ומאוד מקצועיים והסבירו לי הכל ואפילו סרבו לאיזורים שאני רציתי כיון שאמרו שזה לא יועיל וחבל על הכסף. בכל אופן חוות דעת סופית עליהם תהיה לי רק בתום הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שהד"ר לא תציע מכון אחר הרי היא
מנוסה בלייזר16/10/2008בטח שהד"ר לא תציע מכון אחר הרי היא מייצגת את פרופורציה וכך כמו כווווולם דואגים לתחת שלהם ולפרנסה שלהם ולא ללקוחות שסובלות שחרדות וכואבות אז.... שלא יעבדו עליכן !!!!! כולם שקרנים ורמאים וזאת מנסיון במספר מכונים וקוסמטיקאיות ראו הוזהרתן !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמכשיר ARIA SHRבל05/10/2008שלום רב, רציתי לדעת האם שמעת על המכשיר Aria SHR עד כמה הוא יעיל לעומת מכשירים ושיטות להסרת שיער אחרות ומה החסרונות לו. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצטרף לשאלה ומבקש תגובה,תודה..
תומר07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו בבקשה יכול להגיב על השאלה?
תומר19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבל
20/10/2008שלום בל
זהו מכשיר IPL שבעיקר קוסמטיקאיות משתמשות,אין לי נסיון איתו,בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער ב-PLTזקלין05/10/2008אבקש עצה..אני מעוניינת להסיר שיער לצמיתות ואיני יודעת איך?..ומה מומלץ?.. האם שיטת ה-PLT היא שיטה יותר טובה מלייזר?..יותר בטוחה?..אמינה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלזקלין
06/10/2008שלום לך, את צריכה להיות יותר ספציפית לגבי המכשיר,ולא השיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה בין טיפולים להסרת שיער בלייזרנדב05/10/2008שלום, רציתי לדעת האם ניתן לעשות הפסקה בין טיפולים להסרת שיער בלייזר (הכוונה שלאחר הטיפול הראשון תהיה הפסקה של כשלושה חודשים ורק אז הטיפול השני). כמו כן, אשמח לדעת האם כבר אחרי הטיפול הראשון מורגש שינוי כלשהו בכמות השיער. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלניר
06/10/2008שלום ניר
ניתן לבצע טיפולים בטווחים שכאלה,רמת השיעור תהיה מירבית באזור וזה מה שדרוש.
מטפול 1 ההבדל לא יהיה מאד דרמטי,זה מעט מוקדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד על הפסקות בין טיפולים
נדב06/10/2008תודה. עוד חידוד קטן (שניים, האמת): 1. לכמה זמן מרגע הטיפול הראשון הגוף נשאר חלק (אם בכלל). 2. האם ניתן להיות חשופים לשמש לאורך זמן כחודש לאחר הטיפול (וחודש לפני הטיפול השני)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניר
13/10/2008שלום ניר
תלוי במכשיר בו אתה מטופל.
אין מצב של חלק לגמרי,אך לרוב יהיו לך בממוצע כ- 6-8 שב' ללא צמיחה משמעותית.
כמובן שזאת אמירה סטטיסטית ויש שינויים עפ"י התורשה של כל אחד.
לא, לא הייתי ממליצה להשתזף תוך כדי טיפולים !
יש מכשירים "סלחניים"יותר ויש כאלו שהרבה פחות!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בזמן הנקהריטה03/10/2008שלום רציתי לשאול האם יש איסור על הסרת שיער בלייזר מרוב חלקי הגוף בזמן הנקה? והאם גיל התינוק היונק משנה? האם הטיפול משפיע על חלב האם והתינוק? האם יש מחקרים בנושא? תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלריטה
06/10/2008שלום ריטה
אין הרבה מידע בנושא ולכן לא הייתי נתנסה על בשרי/בשרך סיימי להניק ואח"כ תמשיכי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדוםספיר02/10/2008שלום. רציתי לדעת איזו שיטה מורידה את השיערות ביותר יסודיות אינפרא אדום או לייזר?! וכמה בערך זה עולה לעשות בכל האיבר מין ולא רק במפשעות?!(אני בת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלספיר
06/10/2008שלום ספיר
באזור שאת שואלת 2 השיטות יעילות.
לגבי מחירים,בררי ספציפית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פניםטליה02/10/2008בתקופה האחרונה היה לי בעיה עם השיער והתחלתי להשתמש בשמנים שמעודדים צמיחת שיער כי היו לי שערות שבורות בשיער ורציתי לשקם את השיער (השיער בראש) בחודש האחרון אני שמה לב שצמחו לי שערות במצח כנראה שהשמנים ששמתי בשיער נגעו במצח ועודדו צמיחה רציתי לשאול אם אני אשתמש בשעווה לפנים זה יכול להזיק ולגרום לצמיחה מוגברת ? כי פעם שמעתי ששעווה בפנים גורמת לצמיחה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטליה
06/10/2008שלום טליה
אנא פני לפורום הקוסמטיקה בנושא השעווה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במכשיר ביתיא02/10/2008אני רואה פרסומים על מכשיר לייזר ביתי להורדת שער מהו היתרונות שלו והחסרונות האם הוא יעיל לבעלי עור כהה ושזוף ושערות כהות האם יש סיכון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-א
06/10/2008שלום לך
אין לי הנתונים לענות על שאלתך לצערי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר בייתי
שגית12/10/2008אני והבנות שלי משתמשות במכשרי silkn, המכשיר הזה עובד בשיטת הבזקי אור והוא פשוט מעולה, אנחנו עשינו כבר כמה טיפולים ומאוד מרוצות, יש לו המון יתרונות - לא צריך ללכת למכון ואפשר להשתמש במכשיר אחד כל המשפחה (אני, אחותי והבנות של שתיינו משתמשות באותו אחד), תמיד אפשר לקנות עוד ראשים וזה מאוד נוח ממליצה בחום לקנות את המכשיר, אלטרנטיבה ידידותית, יעילה וחסכונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח הגבה.עדן30/09/2008שלום. לפני שבועיים עשיתי לעצמי קבות ובטעות הוצאתי יותר מדיי .. אז פניתי לקוסטיקאית והיא אמרה לי שאם אני יגלח את המקום רק חתיכה קטנה אז זה יצמח יותר מהר ויהיה לי גבה יותר עבה גם יש לי בעיה שהם דקות .. אז גילחתי ויש סימנים שזה צומח יותר מהר בנתיים יש זיפיכאלו השאלה כמה זמן יקח לי עד שיצמח כמו שהיה לי? (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעדן
02/10/2008שלום עדן
פני לפורום הקוסמטיקה,בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)