מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בהריון בשיטת shrיעלי11/02/2009
עברתי 2 טיפולי וכרגע אני בהריון. רציתי לדעת אם יש סכנה בדבר? האם צריך להפסיק את הטיפול כי זה מסוכן או שרק לא יעיל בשל ההורמונים. אשמח לקבל את תשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעלי
11/02/2009שלום יעלי
ההמלצה חד משמעית לא לבצע טיפולים בהריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהליטל10/02/2009האם להסיר שיער בלייזר זאת שיטה יעילה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליטל
11/02/2009שלום ליטל
שיטה יעילה יותר ממה ??
האם ממריטה או גילוח, התשובה היא ,כן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באולטאסאונדליטל10/02/2009נאמר לי שמדובר בשיטה חדשנית: 1. האם תוצאות טובות מלייזר 2. האם אכן אין תופעות לוואי כגיון כתמים, פצעים... 3. האם המכשיר אכן מתאים לכל סוג שערה: לבנה, חלשה, פלומטית, עבה? 4. דעתך הכללית לגבי השיטה הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלליטל
11/02/2009שלום ליטל,אין לי מידע על מכשיר U.S. שמסיר שיער. אם יש לך פרטים מדוייקים יותר אשמח לבדוק .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי וודאות לגבי המכשירעידן09/02/2009שלום! אני מטופל במכשיר מסוג med-op EL-8b deplite ונאמר לי שזהו מכשיר לייזר אך אני חושד שזהו מכשיר אינפרא, איך אוכל לדעת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעידן
11/02/2009שלון עידן
לצערי איני מכירה את השם שכתבת,גש ודרוש לקבל מידע אמיתי על המכשיר בו אצה מקבל טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ערווהרוצה להסיר08/02/2009האם אפשר להסיר בIPL את כל שיער הערווה (של אשה)? האם יש סיכון כלשהו? התנסיתי בלייזר בפנים, מפסעות ובית שחי ולדעתי זה כואב מדי לאזור כל כך רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער באזור הערווה
עופר09/02/2009אין מניעה מהסרת שיער באזור הערווה, הבעיה היא שהאזור רגיש מאד, ולכן רמת הכאב עולה. ממליצים על שימוש במכשיר IPL על פני לייזר, כי אנשים טוענים שטכנולוגייה זאת כואבת פחות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילאים להורדת שיער בלייזר......08/02/2009אני בת 13 ואני מאוד רוצה להוריד שיער בלייזר כמה שיותר מוקדם. יש לי שיר שטני ועור בהיר אבל השיער בידיים ברגליים ובבית השחי מאוד מאוד מפריע לי. באיזה גיל מומלץ להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתחת גיל 18 לא מומלץ לעשות לייזר
עופר09/02/2009הסרת שיער בלייזר לא מומלצת מתחת לגיל 18 כיוון שעקב תהליך ההתבגרות והשינוי ההורמונלי, הסרת השיער איננה אפקטיבית, ויש צמיחה שערות מחודשת מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל........
11/02/2009נכתב כבר רבות , לפחות 17 -18 ,בתום ההתפתחות המינית וייצוב השיעור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווהאנונימית07/02/2009האם שעווה מסירה את השיער לצמיתות לאחר שימוש בה מספר פעמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
11/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
11/02/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גליאנונימית07/02/2009שלום,אני בת 14 ואני די שעירה, בעיקר מציקות לי השערות בידיים, האם יש טיפול יעיל ושיוריד את השערות לגמרי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימית
11/02/2009שלום לך
כל הליך הפחתת שיער ,לא ייתן הפחתה מלאה, כלומר, לא יהיה מצב של חלק לגמרי !
את עדיין צעירה,ומצב השיעור וודאי לא התייצב דיו,לכן חכי עוד כשנתיים שלוש.
בינתיים את יכולה למרוט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער...לימור06/02/2009שלום, אני בחורה צעירה ויש לי ישבן שעיר.... זה כל כך מתסכל ואני פשוט שונאת את זה. מה גם שיש לי חבר כבר כמה שנים וכמובן שאני מתביישת ממנו וכל פעם שמגיעים למצבים אינטימיים אני צריכה להשתמש בכל מיני תחבולות שלא יראה, יגלה או ירגיש. באופן כללי אני לא בחורה שעירה (ראיתי בנות במצב הרבה הרבה יותר גרוע משלי)... כלומר, יש לי שיער על הגוף אבל לא באופן מוגזם ודווקא זה לא ממש מפריע לי. האם אפשר לעשות הסרת שיער בלייזר בישבן? מה הסיכונים ולאילו תוצאות אפשר להגיע? בדרך כלל אני מורידה בשעווה, ולמרבה הפלא זה דווקא לא כואב לי. והעור אחר כך חלק וזה מחזיק מעמד די הרבה זמן... אבל זה לוקח הרבה זמן וקשה לי לתמרן מבחינה פיזית.... אז עדיף פתרון ארוך טווח. תודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוגם... שכחתי
לימור06/02/2009מה לגבי אינפרא אדום? זה יותר טוב מלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
11/02/2009שלום מיכל
לא איפיינת את השיער שצומח לך על הישבן. אם יש לו גוון כהה והוא לא פלומה-דקיק- הוא יגיב טוב.
זהו אזור שבד"כ מגיב טוב מאד.
ניתן להגיע לרמה של פזורות עדינות ולא משמעותיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמיתות- בפניםדורין06/02/2009שלום! כבר כמה זמן שאני רוצה לעשות הסרת שיער בפנים שמעתי על כל מיניי מכשירים, רציתי לדעת מה עדיףף היום הייתי בפגישת יעוץ והבנתי שיש מכשיר כלשהו שלא כואב כלל, לא עושה כויאות, ומותר להיחשף במשך הטיפול לשמש ידוע לכם משהו על המכשיר? מה שמו? והאם זה טוב? בנוסף רציתי לשמוע חוות דעת נוספת על הטיפול בלייזר לפנים איך צומח השיער (בכל אופן צריך לגלח וכ'ו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורין
11/02/2009שלום דורין
בפנים יש לגעת רק אחרי איבחון מלא (כולל מצב הורמונלי),והתוויה נכונה !
לא,מומלץ ט. בלייזר במצב של פלומה,במצב של בודדות ,במצב של בלונד/ג'ינג'י/שיבה...
במידה ויש בעייה הורמונלית כדי לראות שיפור יש לאזן את הרמות, תרופתית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיעראנונימית06/02/2009שלום, אני מתענינת בהסרת שיער. אני בהירה ובעלת שיער שחור. 1. האם הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR יעילה? טובה?. 2. מה ההבדל בין הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR להסרת שיער באמצעות ליזר? מה יעיל יותר? מה טוב יותר? 3. אני יודעת שבמהלך הטיפולים צריכים להיזהר מחשיפה לשמש. האם הטיפולים הנ"ל לייזר/אור עשויים לגרום לפיגמנטציה גם לאחר מכן? בעתיד? 4. האם הטיפולים להסרת שיער בליזר או אור עשויים לסרטן? ממש תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימית
11/02/2009שלום לך
1.כן,בכפוף לתקינות המכשיר ומיומנות ומקצועיות המטפל.
2. נכתב רבות על ההבדלים בין IPL ללייזר דפדפי וקראי.
3.אין להחשף לשמש במהלך הטיפולים ,כן שינויי גוון ופיגמנטציה יכולות להופיע כ"כ היעילות תרד עקב גוון עור כהה ועוצמות נמוכות.
4.עד כה אין כל מידע על סיכונים שכאלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמיתותדור06/02/2009אני מעוניין לעשות הסרת שיער לצמיתות באיזור איבר המין יש לי כמה שאלות איך עובר הטיפול? באילו כלים משתמשים? האם זה מסוכן? מאיזה גיל אפשר לעשות את זה? כמה יעלה לעשות את היפול הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדור
11/02/2009שלום דור
ניתן לטפל באזור המפשעה ,הישבן ,פס הישבן. לא מטפלים באזור האשכים,יש סיכון לפגיעה בפוריות עקב החימום המקומי.
המכשור הינו לייזר/IPL עלויות והשאר, בזמן האיבחון הספציפי שלך.
הגיל ,הוא מתום ההתפתחות המינית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הסרת שיערלורי03/02/2009שלום, אני מטופלת כבר מס' חודשים בלייזר ברגליים העליונות והתחתונות. אני מרוצה מהתוצאות, אך הבעיה שבימים שלאחר הטיפול השיער צומח ואז מפסיק, אך האורך של השיערות אינו מספיק בשביל "לנשור" וכך נוצר מצב שיש לי שיערות שכביכול תקועות בתוך העור אך הן כבר לא בתוך שורש השערה. יש דרך להוציא אותן חוץ מלנסות לשלוף אחת אחת בפינצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללורי
05/02/2009שלום לורי
אם את מטופלת בעוצמה נכונה לרוב לאחר כשבוע שבועיים השיער אמור לישור. המעטות שנשארות יפורקו ע"י הלייזר בטיפול הבא(כמו במצבי הצמיחה ההפוכה.)
לא ממליצה לחפור בעור עם פינצטה,זה ישאיר לך צלקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות שחורות מסביב לפטמה...עצמי:>02/02/2009ובכלל בחזה..אפשר להוריד בעזרת שעווה?אני לא רוצה בגילוח כי גודל לי מהר מידי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראפשר גם באמצעות לייזר רגיל?
עצמי:>04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר, אך כואב.. ויש דבר חשוב.
ג'יזל..04/02/2009מאחר והפיטמות כהות ויש הבדלי צבע בין הפיטמה לעור.. בלייזר צריך זהירות מאוד מאוד ומקצועיות.. לדעת לכסות את הפיטמה על מנת שלא תיהיה כוייה. ועם האינפרא זה סיכוי קלוש ותוצאות טובות מאוד.!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמלה לא עוזרת לירויתותי02/02/2009אני עוברת הסרת שיער בלייזר וסף הכאב שלי הוא מאוד נמוך. בכל האזורים בגוף התרגלתי לכאב בערך ואני מצליחה לסבול אותו אך בבית השחי ובמפשעות אני לא מסוגלת, שמתי אמלה וזה לא עזר לי ב-כ-ל-ל, הרגשתי ממש הכל וזה היה בלתי נסבל. מה ניתן לעשות? יש משהו אחר שמרדים את המקום לגמרי? אני יודעת שכשמורידים נקודות חן וכד' יש משחות שמאלחשות לגמרי את המקום, אין אפשרות להשיג את זה אפילו עם מרשם רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה ידוע שאמלה לא בדיוק מלאחשת כאב ל
ג'יזל..04/02/2009כאב לייזר כל כך עמוק שלא ניתן ממש לאלחש עדיין חשים אותו.. בנוסף להמתנה הממושכת עם החומר... { טיפולים באינפר מקצועית ללא כאב מומלץ בחום ותוצאות מדימות....!! וגם ללא נזק.. אינפרא ברפואה נועד לאיחוי ריפוי ולייזר לאומת זאת.. לצריבה ופגיע ברקמות.מאחר והקרן חזקה יותר שמגיע לרקמות תת עוריות. מאחר וכך הנך חשה בכאב. ממליצה למקצועית..050-5947030}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יפה
רויתותי04/02/2009שבתור תשובה למישהי, את מפרסמת את עצמך או כל דבר אחר. בסה"כ באתי להתייעץ ולשאול, אני מאוד מרוצה מהתוצאות ולא ביקשתי המלצה לאחרת סה"כ אולי אם מכירים פה משחות אחרות. וזה לא שהאמלה לא מאלחשת אצלי לגמרי, היא לא מאלחשת בכלל! תודה בכל אופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אדם מקצועי שבאה מהתחום מרשת גד
ג'יזל..04/02/2009מרשת גדולה נסיוני גדול.. ורק קיבלת את עזרתי.. אז החלטה שלך עם להמשיך איתה או לא. וכל הנאמר אמיתי.ומקצועי מאוד.!!! בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עודמנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)