מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש חשובה בקשר לפצעים אחרי...אנונימי30/09/2008
שלום, אני בן 16וחצי ואני מגלח כמעט את כל הגוף באופן קבוע והתחילה לגדול לי פריחה, מין פצעים אדומים שהולכים והופכים לצלקות באיזור הירכיים המפשעה, והכתפיים. זה כ"כ מפריע לי וממש לא נעים(בלשון המעטה) בבקשה אם מישהו יודע מה הטיפול במקרים כאלה (משחות, טיפולים) מה שזה לא יהיה אני אשמח לשמוע. תודה רבה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
02/10/2008שלום לך
העצה הנבונה ביותר היא לגשת לרופא עור ולקבל טיפול מתאים,ותוך כך לשאול, איך להמנע מפצעים כאלה בעתיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערות מיותרות בהריוןלילי28/09/2008אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני בשבוע 15 ועם הזמן שעובר אני מגלה שיש לי עוד שערות מיותרות חדשות על הגוף. הגעתי למצב כל כך נוראי שכמעט כל הבטן שלי מכוסה בשערות, נכון זה אמנם לא שחור כמו של גברים אבל זה עדיין שערות. אני מתחילה להתבייש בזה (ואני עוד צריכה ללכת לרופאים כל הזמן). מה אני עושה? איך אפשר להוריד אותן? והאם אני צריכה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללילי
02/10/2008שלום לילי,
קודם כל לא,, את ממש לא צריכה לדאוג בגלל זה,לאחר הלידה לרוב הכל נושר ולא חוזר.
שנית תתיעצי עם אחות/רופא מעקב ההריון ותוכלי לקבל עצות טובות בנושא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי צמיחת השיעראחת27/09/2008שלום, לפני כשבוע וחצי עברתי טיפול ראשון בלייזר להסרת שיער במפשעות. שבוע לאחר הטיפול השיערות פשוט התחילו לנשור, וכרגע המצב הוא שיותר מ-90% מהן פשוט נעלמו! זה כמובן מאוד משמח, רציתי לדעת האם שיערה שנשרה לא תשוב לצמוח? האם מה שיצמח עד הטיפול הבא (עוד בערך חודש וחצי) הוא שיערות שמקורן בזקיקים אחרים? ובכלל, לצפות לצמיחה רגילה או שכבר אחרי הטיפול הראשון השיער אמור לצמוח בצורה דלילה יותר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאחת
02/10/2008שלום לך
בכל טיפול רק השיער שהיה בשלב של צמיחה נפגע,שזה כ10-15% ,ומשתנה מאזור לאזור.
יש זקיקים שנהרסים ויש כאלו שנחלשים וידרש עוד טיפול או שניים אולי כדי להורסם.
בכל אופן זהו אזור, שמגיב יפה ואת תהני מהתוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדרוגן.טלי26/09/2008איך אפשר לצמצם את כמות האנדרוגן ? כי הבנתי שכאשר המחזור לא סדיר ויש צמיחת יתר בשיער פנים ז"א שיש עודף באנדרוגן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטלי
02/10/2008שלום טלי
ראשית,יש לבצע בדיקות דם כדי לדעת מהן הרמות שלך.
לאחר מכן במידה ואכן יש הורמונים גבריים ביתר,ניתן להתייעץ עם רופא/ת נשים או אנדוקרינולוג
ולקבל טיפול תרופתי מאזן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל טבעי.טלי26/09/2008מישהו שמע על ג'ל מחומרים טבעיים שמסירים את השיער מהשורש ? הינה שמו של הג'ל : "Nad's No-Heat Hair Removal Gel האם הוא באמת יעיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטלי
02/10/2008שלום טלי
אנני מכירה את הג'ל הנ"ל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 8 טיפולים בלייזרצחי26/09/2008היי אני בן 20.5 התחלתי טיפולים בגיל 19 5 טיפולים ב BMAX ו 3 בלייטשייר בחזה ובבטן יש לי עור בהיר ושיער כהה. התוצאות כרגע הם רק צמיחה איטית ברוב המקומות ושיער בהיר יותר, ובחלק מהמקומות יש נקודות בהירות-כהות שמעידות על כך שיש שורש של שערה אבל הוא לא צומח לתקופה מסוימת ואם לא מסתכלים מקרוב האזור נראה חלק. אבל חוץ מזה אין לי אזורים אפילו קטנים שהם ממש חלקים משיער. אז רציתי לשאול אם זה נורמלי ובסדר ואני עוד יראה מקומות חלקים או שהטיפול לא אפקטיבי לגבי ואין סיבה להמשיך בו. וגם הרופא שלי אמר לי שבעוד 2 טיפולים אני יעבור למכשיר שנקרא פורמקס , האם הוא יביא לאיזשהו שיפור לדעתך? בתודה מראש צחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלצחי
02/10/2008שלום צחי
אין לי יכולת לענות לך ספציפית,זאת לא מטרת הפורום,על כל שאלה לגביך אתה,כדאי שתשאל ת המטפל שלך.
באופן כללי ניתן לומר שרמת השיעור שלך עדיין לא התייצבה,ולכן יש לך עוד "דרך "...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפיטמותללא שם26/09/2008שלום, יש לי שיער מסביב לפטימות, חלק ממנו זה שעות דקות ובהירות, אבל יש גם שערות שחורות, אני מוציאה עם פינצטה אבל מה שקורה שהן גודלות ולפעמים עד שהן יוצאות יש כמו נקודות שחורות סביב הפיטמה ואי אפשר להוציא אותן, זה ממש מתסכל אותי, העניין הוא שעשיתי הגדלת חזה,ורציתי לדעת באיזה דרך ניתן להוריד את השערות לצמיתות ואם יש להגדלת החזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללא שם
02/10/2008שלום לך
לשערות בודדות הכי מתאים אפילציה, כגורם הפחתה לטווח ארוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכמה שנים מחזיקה הסרת שיער בלייזר?חסוי25/09/2008לכמה שנים מחזיקה הסרת שיער בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
02/10/2008שלום לך
מדובר בסדר גודל של שנים,כמובן שזה שונה מאדם לאדם ומכלול הגורמים המשפיעים על נושא השיעור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווהיוני25/09/2008שלום אני רוצה להסיר שיער בשעווה חד פעמי, כי אני סקרן (מאוד) לדעת איך זה נראה הגוף חלק, ואולי אני ימשיך אם זה אנערף. אני רוצה לעשות שעווה בגב התחתון, בטן חזה ידיים ובכתפיים בכתפיים יש לי ממש שערות קטנות כאלה נראה לי קוראים לזה פלומה (הם ממש קטנות) בידיים ובבטן וחזה יש לי יחסית הרב לגיל שלי (18) אז, לפני שאני מוריד, האם זה יגרום לצמיחה מוגברת, מה שאומר שיהיה לי יותר שערות ממה שיש לי עכשיו? או שאפשר להוריד ללא חשש? אני כבר רוצה איזה שנה לנסות את זה ועשיתי "ניסויים" על הגוף, הורדתי קצת פה קצת שם אם שעווה ולא ראיתי איזה שינוי.. ולא הורדתי מפחד שיהיה לי יותר מעכשיו אז מה לעשות? אפשר להוריד ללא חשש? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוני
02/10/2008שלום יוני
העבר את שאלתך לפורום העוסק במריטה ושם תקבל תשובות יותר מנוסות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לאחר לידהתמר25/09/2008לפני שנה וקצת התחלתי טיפול להסרת שיער (בפרופורציה) במהלך הטיפול נכנסתי להריון, והטיפול הופסק באמצע. ילדתי לפני כשולשה חודשים ואני עדיין מניקה(וגם עוד מתאוששת מהלידה. רציתי לדעת מתי הזמן המומלץ להמשיך את טיפול הסרת השיער, והאם בחורף תוצאות טיפול יותר טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתמר
25/09/2008שלום תמר
את יכולה לחזור ברגע שתתאוששי מהלידה. אם את מניקה,אין להמרח באילחוש מקומי.
בחורף היעילות לעיתים עולה באזורים מסויימים עקב בהירות העור,שלא נחשף והשתזף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באיבר מיןרן24/09/2008אהלן, רציתי לשאול, יש לי הרבה שיער בבסיס איבר המין. השיער מסביב לא מפריע לי אבל בבסיס האיבר דווקא כן. האם אפשר לעשות הסרת שיער באיזור הזה? יש איזה חשש לפגיעה בפוריות? ואם כבר, איפה כדאי לעשות? מבחינת מרפאות קוסמטיות וכאלה.. תודה לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרן
25/09/2008שלום רן
לא מומלץ לבצע טיפולי לייזר באזורים אלו מחשש לפגיעה בפוריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישעי ?!מתן24/09/2008אני מקווה שהשאלה במסגרת הפורום.. שמעתי על חומר אשר מסיר שיער לצמיתות בשם "מישעי" רציתי לשאול אם זה קיים/ עובד /מומלץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמתן
25/09/2008שלום מתן
אני לא מכירה משחה שכזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות.ויקה22/09/2008איך עושים את הבדיקות ההורמונאליות ? זאת בדיקת דם רגילה או שצריך משהו יותר מורכב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלויקה
25/09/2008שלום ויקה
בדיקות הורמונליות יש לבצע לאחר שמקבלים הפנייה מתאימה מרופא קופ"ח(משפחה,נשים,אנדוקרינולוג...).
מחכים לקבלת המחזור ,וביום ה2-3 למחזור נוטלים דם לבדיקה.
צריך להיות בצום מהלילה ולקום מהמיטה שעתיים לפני הבדיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערח22/09/2008שלום מישהו יודע אם במודיעין יש קוסמטיקאיות שיש להן תמכשיר Aria SHR החדש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני ממודיעין
שולי24/09/2008אני ממודיעין ואני דווקא החלטתי לעשות הסרת שיער בלייזר בפרופרוציה. אבל זה מה שהתאים לי אישית, אולי לך מכשיר יתאים יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמספר טלפון של הקוסמטיקאית במודיעין
ח26/09/2008הוא מספר לא טוב זה טעות אפשר תמספר הטוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לגילוח הכתפייםאבי22/09/2008לפני בערך 4 ימים החלטתי להירשם לחדר כושר, וקצת הפריע לי ללכת עם גופיות וכאלו שיש טיפה שיערות בכתפיים, אז גילחתי עם מכונה. עכשיו העניין הוא שאני מעדיף את השיערות האלו על קוצים מן הסתם, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לגלח פעם בזמן מסויים בצורה שלא תעשה קוצים ותגדיל מהירות צמיחה, נניח פעם בשבוע וחצי נחשב גילוח? ובגדול האם אפשר לגלח בלי שיווצרו קוצים והשיער יגדל יותר מהר? אשמח אם תענו לי על זה, תודה, אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאבי
25/09/2008שלום אבי
אין גילוח ללא "קוצים",
נסה מריטה, היא לרוב ללא "קוצים".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עכשיו אי אפשר למנוע את זה?
אבי25/09/2008אז עכשיו כל הזמן אני אהיה חייב לגלח? ואם אני אגלח פעם בשבוע אז הקצב לא יהיה מהיר יותר או שתמיד הקצב יגדל ? איך יוצאים מיזה איזו טעות עשיתי! O_O לא רוצה קוצים :X
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?היועצים שלנו
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)