היי תענו לי בבקשה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי תענו לי בבקשה .
    ...
    11/07/2011

שלום , אני בת 14 וחצי . ואם אתם יכולים אז בבקשה תענו לי , אבל לא משו מלחיץ מידי :D
    אתמול סתם ישבתי כזה ואז ראיתי מתחת לברך כמו משו נפוח כזה אז הלכתי לראות באור .. ראיתי שזו שערה שצמחה מתחת לעור . אז החלטתי להוציא את זה בעצמי עם מחט ופינצטה וכל זה .. ואח"כ כדי שלא יהיה לי זיהום מצאתי בבית משחת סינטומצין לעור ושמתי .. מעל זה שמתי פלסטר והיום זה כבר התחיל לעבור , ואז שמתי היום שוב פעם ושמתי פלסטר .
    השאלה שלי היא כזו .. ואני ילדה די היסטרית יחסית .. ראיתי היום על העטיפה של המשחה שצריך מרשם רופא לזה ... ואז התחלתי להלחץ האם זה אנטיביוטיקה או משו כזה .. ושמרחתי מזה בלי לשאול את הרופא . מה זה יכול לעשות עכשיו . הפסקתי עם זה בגלל שאני מפחדת .. אבל מה אני אמורה לעשות עכשיו ? :O
    חשבתי שזה משחה רגילה כזו שאני יכולה לשים .. כי פעם הרופא הביא לי אותה כשהיה לי מוגלה כזה ביד .. אני טיפה לחוצה עכשיו אז תענו לי בבקשה בלי להלחיץ .
    אני לא רוצה ללכת על זה לרופא ממש לא , וגם לא רוצה להגיד לאמא שלי שמרחתי מהמשחה בלי להגיד לה , גם היום כשהיא שאלה למה יש לי פלסטר אמרתי שנשרטתי כי לא רציתי לספר . חשבתי שאני יודעת מה אני עושה .. אוף בבקשה תגידו לי שזה לא נורא כ"כ לשים את המשחה הזו :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי תענו לי בבקשה .

הוספת תגובה

• היי תענו לי בבקשה . - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/07/2011

שלום,

קודם כל, אין צורך להילחץ כיוון שהמשחה היא חיצונית והיא תמנע לך את הזיהום בעור. מה שכן הייתי ממליץ לך זה בכל מקרה של משהו רפואי או בכל תרופה שאת משתמשת אם זה חיצוני או פנימי, חשוב להיוועץ בהוריך ולספר להם בכל מצב של פצע או משהו רפואי כיוון שיש להם נסיון והם יוכלו להחליט מה לעשות אם לגשת לרופא או לא.
    בכל מקרה, לפני שאת משתמשת בתרופה כלשהיא חשוב לשאול את ההורים לפני השימוש,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו