טופמקס למיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופמקס למיגרנה
    אילורה
    22/07/2011

שלום,

לפני כשנה לקחתי טופמקס למניעת מיגרנות בהתחלה כאשר לקחתי 50מ"ג בבוקר ו-50מ"ג בערב הרגשתי "חצי טוב" במטרה לשפר את המצב העליתי בהדרגה את המינון עד ל-100 בבוקר ו-100 בערב ובמקביל הורדתי דרלין שלקחתי שנים רבות קודם לאותה מטרה.

ואז התרופה כאילו "התהפכה עלי" פתאם התחלתי לסבול ממיגרנות קשות ורצופות יותר מאשר היו לי בהתחלה. הורדתי את המינון (בהתחלה בכלל לא תפסתי מה קורה לי) ולאט לאט חזרתי למינון הרגיל של הדרלין (שגם הוא כבר תוצאה של ירידה גדולה מלפני כמה שנים - היום זה רק 10X3מ"ג ליום).

מאז התיאשתי ואני סובלת . לאחרונה בעקבות החמרה בגסטריטיס אני חייבת לעשות משהו ולהפסיק לקחת כדורים. (יש לי גם הרבה כאבי ראש שאינם מיגרנות) ואני חושבת על חזרה לטופמקס למינון הנמוך. מה דעתכם?

אשמח לשמוע מאנשים שמבינים בעניין יותר מרופא המשפחה.

אני חושבת גם על אופציה של אלטרולט במינון של 10 מ"ג. הכל כמובן בהתייעצות עם רופא המשפחה ונתינת מרשמים שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופמקס למיגרנה

הוספת תגובה

• טופמקס למיגרנה - תגובה

טלי אנגור
    23/07/2011

אלטרולט בהחלט עשוי לעזור, יחד עם זאת עליך להתייעץ עם רופא מומחה לשם אישור וקבלת מרשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו