שומנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים בדם
    עליזה לב
    10/08/2011

אשמח באם תידעו אותי לגבי תחליף טבעי לכדורים נגד שומנים בדם שגורמים לי להתכווצויות נוראיות ברגליים . תודה עליזה לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים בדם

הוספת תגובה

• שומנים בדם - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/08/2011

עליזה שלום רב,

תופעת הלוואי הכוללת התכווצויות וכאבי שרירים עם חולשה ברגליים בעקבות שימוש בכדורים נגד כולסטרול ידועה היטב בספרות המקצועית והרבה מטופלים שלי הגיעו ליעוץ נטורופטי לאחר שחשו בעייפות כללית ובעיות בשרירים וביקשו מענה טבעי למצבם.

ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית להורדת הכולסטרול ופורמולות צמחי מרפא אשר מפחיתות את ייצור הכולסטרול בכבד בצורה טבעית ומחדשות את פעילות הכבד וכיס המרה בשריפת השומנים ללא תופעות לוואי. חשוב לעשות גם טיהור של מערכת העיכול מפסולת ורעלים בכדי להוריד את העומס שמצטבר על המעיים ובכך ניתן לשפר את ספיגת המזון ואת פירוקו והוצאת הפסולת מהגוף.

אני ממליץ לך להגיע ליעוץ טבעי כיוון שיש לבדוק אם נעשה נזק לכבד ולמערכת העיכול ובהתאם להמליץ לך על הדרך הטבעית להמשך הטיפול,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אילן

עליזה לב
    11/08/2011

תודה אילן ,אהיה איתך בקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו