אלספה פוקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלספה פוקוס
    גלי
    12/08/2011

שלום רב,

אני בת 32 ולפני מס' ימים רכשתי אלספה פוקוס וזאת מכיוון שאני סטודנטית ומרגישה מעט קושי להתרכז כאשר אני לומדת למבחנים.

שאלתי היא האם יכולות להיות לאלספה תופעות לוואי ? האם בכלל שמן דגים לא יכול לגרום לבעיות כלשהן.
    אני נוטלת את הכדור פעמיים ביום..ומה בכלל התכונות של שמן דגים מדוע אומרים שטוב לצרוך אותו?

לתשובתכם אודה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלספה פוקוס

הוספת תגובה

• אלספה פוקוס - תגובה

אילן ללבניקוב
    14/08/2011

יעל שלום רב,

למיטב ידיעתי אין לשמן הדגים תופעות לוואי מיוחדות, פרט לאוכלוסיות מסוימות הסובלות מדלקות במערכת העיכול או מספיגה לקויה שאז יכולות להופיע רגישות בקיבה ו/או כאבי בטן קלים.

אני ממליץ לקחת את חומצות השומן החיוניות הללו בצורתן הצמחית כלומר ממקור אורגני כמו שמן הפישתן(בכמוסות או בשמן) או זרעי צ'יה, כיוון שבשמן הדגים עשויות להיות מתכות כבדות כמו כספית וכדומה ובנוסף שמן הפישתן מכיל ריכוז גבוה יותר של חומצות שומן וספיגתו טובה יותר משמן הדגים.

לאומגה 3 סגולות רבות וטובות ובהן:

הורדת רמות הטריגליצרידים במערכת הדם, המביאה להפחתת הסיכון למחלת לב כלילית.
    הפחתת הסיכון למחלת הסרטן (קשר נמצא להפחתה בסרטן השד, סרטן המעי הגס וסרטן הערמונית).
    נוגדת דלקת ומקלה על תסמיני דלקת מפרקים, טרשת עורקים ודלקות כרוניות, עשויה להפחית רמות CRP גבוהות.
    השפעה מעוררת ונוגדת דיכאון.
    משפרת את כושר הקשב והריכוז, במיוחד אצל ילדים.
    מסייעת להתפתחות המוח בעוברים וילדים עד גיל 3-4.

אני ממליץ על כמוסת שמן פישתן(1000 מ"ג) פעמיים ביום לאחר הארוחה לתחזוקה שוטפת של הגוף,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו