פריחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה
    נטע
    14/08/2011

בהמשך לפנייתי הקודמת- נוצרה אצלי פריחה בסמוך לאיזור הניתוח. אני מקפידה על רחצה ועל אמבטיות ישיבה. האם מותר למרוח משחת "פוליקוטן" להקלת הצריבה?
    תודה,
    נטע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה

הוספת תגובה

• פריחה - תגובה

אילן ללבניקוב
    15/08/2011

נטע שלום,

לגבי הפוליקוטן, זהו קרם הניתן לטיפול בדלקות עור ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש בו.

ניתן בהחלט למרוח קרם טבעי הנקרא פרוקטו אובליפיכה על בסיס צמחי המרפא: אובליפיכה, אלוה ורה, קלנדולה וגוטו קולה אשר מסייעים רבות במניעת גירוי ואדמומיות באיזור פי הטבעת ומשפרים את החלמת העור הפגום בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נטע
    15/08/2011

סליחה שאני מנדנדת לך ותודה שאתה מקדיש לי מזמנך.
    הייתי היום בסופר פארם בחיפה על מנת לרכוש את המשחה שהמלצת עליה ושם נאמר לי שהמשחה מיועדת לטיפול בטחורים.
    מאחר ואני אחרי הניתוח אני מבקשת לוודא אצלך שהמשחה אכן מתאימה למצבי ושאין מניעה למרוח אותה על האיזור.
    שוב תודה,
    נטע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/08/2011

נטע שלום,

לפי מה שציינת, את אחרי הניתוח ויש לך גירוי באזור פי הטבעת. אם האיזור סגור לגמרי, כלומר אין פצע או דם, אזי ניתן להשתמש במשחת הפרוקטו אובליפיכה למניעת גירויים ותחושת הקלה מהירה וחזרה של האזור למצבו הטבעי, אך רק לאחר שהפצע נסגר,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו