טיפות יובסלקס בהריון-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות יובסלקס בהריון-דחוף
    L
    15/08/2011

אני נמצאת בתחילת שבוע 6 להריון. האם מותר לקחת את הטיפות הללו במהלך ההריון? הטיפות מורכבות מ- מים, תמצית זיזפוס ג'וג'ובה ופרופילן גליקול.
    האם ייתכן נזק לעובר? יש לציין שאני עדין משתמשת בהן.
    אודה לתשובה בדחיפות שכן הדיעות חלוקות ובאינטרנט אני רואה שהרוב אומרים שלא כדאי , אך בפורום אחד לבטיחות תרופות בהריון של שיבא הרופא אמר שהתרופה בטוחה לכן אני מאוד מבולבלת ולחוצה..
    יש לציין שללא הטיפות אין לי יציאות סדירות כלל (עצירות) וזאת לךאחר שניסיתי כל דבר אלטרנטיבי אפשרי (ממיי שזיפים, שמן זית ולימון ושתיית מים מרובה).
    תודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפות יובסלקס בהריון-דחוף - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/08/2011

שלום רב,

למיטב ידיעתי לא מומלץ לקחת את הטיפות הללו בהריון כיוון שבדרך כלל צמחי מרפא משפיעים גם על האם וגם על העובר ומכיוון שאין די מידע לגבי השפעת הצמחים על העובר לא כדאי לקחת סיכון ועדיף להשתמש בתזונה נכונה ובטיפות הומיאופטיות הבטוחות לשימוש בהריון ובהנקה. חשוב לאכול פירות וירקות העשירים בסיבים תזונתיים ולהרבות בשתייה. גם פירות יבשים עוזרים לפעילות התקינה של הקיבה ,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו