סימבלטה+לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבלטה+לי
    ליאה
    20/08/2011

אבי אובחן כחולה אלצהיימר לפני חצי שנה, לאחר שעבר ניתוח קיבוע בגבו .לכאבים ודיכאון
    מטופל בליריקה 25 מג X 2 ,סימבלטה 20 מגX1' טיפות קלופיקסול 2-3 טיפות X2 ,כמו כן מקבל כדורי שינה זודרום X2. ממוריט
    (מטופל לבעיות אחרות:לחץ דם ולב בקרדילוקס,אוקסר,קדקס,לוסק,פוסיד,וזודיפ,פוליקאסיד,אומפרדקס,ויטמין די,)
    מגיב בחוסר שקט, עצבני מאד, ישן מעט ונראה שיש בעיה בצירופי התרופות . הרופאה טוענת שהוא צריך לקבל סימבלטה במינון כפול. מה עושים? אנחנו מותשים...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבלטה+לי

הוספת תגובה

• חוסר שקט,עצבנות כתגובה לסימבלטה+ליר

ליאה
    21/08/2011

האם צירוף ליריקה וסימבלטה יכול לגרום לחוסר שקט ועצבנות מוגברת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימבלטה+לי - תגובה

אילן ללבניקוב
    23/08/2011

ליאה שלום רב,

ניתן בהחלט להבין את עייפותכם, כיוון שמצבו של אביך מורכב למדי ולכן חשוב לעשות סקירה של כל התרופות והתוספים שהוא מקבל ולהתאים לו את הטיפול המתאים כדי למנוע אינטראקציות בין תרופתיות, לשם כך מומלץ להגיע ליעוץ נטורופטי כדי לעשות סדר בכל התרופות ובכך למנוע את תופעות הלוואי המיותרות ולשלב בטיפול גם תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק הגוף והנפש כמו גם למניעת הידרדרות האלצהיימר. ישנם צמחי מרפא מצוינים אשר מחזקים מבחינה פיזית ונפשית אך חשוב לעשות זאת על ידי יעוץ נטורופט מומחה כדי למנוע אינטראקציות.
    לגבי הסימבלטה יש להיוועץ ברופא המטפל,

אשמח לעמוד לרשותכם גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו