האם הטיפול היה יכול להיות גם אחרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הטיפול היה יכול להיות גם אחרת?

שלום,
    אני אסמתי ומטופל קבוע ב SEREIDE250 + סינגולאייר.
    ללא חום שיעול נזלת או כל סימן אחר במהלך שבוע ימים חלה ירידה משמעותית בתיפקוד הריאות מ 85% ל 25%.
    התמלאתי ליחה שסתמה לי את תיפקוד הריאות כך שלא יכולתי לעלות מדרגות.
    במהלך כל אותו השבוע המשכתי עם הטיפול הקבוע שלי ללא שינויי.
    הטיפול המיידי שקיבלתי כלל:
    זריקת DIPROSPAN
    אינטיביוטיקה AUGMENTIN875
    הגדלת מנת הדיסקוס מ 250 ל 500
    שאלותיי הן:
    1. לא סבלתי מהצרות או עיוותים בסימפונות ודרכי הנשימה היו פתוחים. מדוע בטיפול הועלה הדיסקוס מ 250 ל 500 ? האם ניתן היה להשאיר את המינון הקבוע?
    2. לא סבלתי מחום או מחלה. מדוע קיבלתי בנוסף לזריקה גם אנטיביוטיקה? כבר ביום הראשון לאחר הזריקה השתפר מאוד מצב הנשימה שלי ללא אנטיביוטיקה (שעליה ויתרתי)
    מה היה השיקול לטפל באנטיביוטיקה?
    3. האם יש לכם רעיון איך ניתן למנוע בעתיד מצב של ליחה או זיהום שגורם לליחה בריאות?
    הרי לא הייתה מחלה גלויה וגם לא נחשפתי לחומרים או סביבה עם חומרים מסוכנים ואנחנו לא בעונת המעבר עדיין? נא עזרתכם ....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם הטיפול היה יכול להיות גם אחרת? - תגובה

מיה טל
    29/08/2011

שלום גיל
    זוני שאלה רפואית. יש לקרוא את כל התיק שלך ולבדוק אותך לפני שניתן יהיה לתת תשובה, לכן עליך לגשת לרופא מומחה לקבלת דעה שניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה התשובה...

מצטער אבל זו לא תשובה.
    יכולת לתת לפחות מספר משפטים לגבי שיקול דעת אפשרי מנסינך כמו - מתי ומה השיקול להגביר את המינון של תרופה לאור העובדות שהוצגו בשאלה...
    זה לא מבחן ברפואה וברור לי שזה לא כתחליף לטיפול שקיבלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה התשובה... - תגובה

מיה טל
    31/08/2011

צר לי אבל במקרים כאלה איננו מורשים לתת תגובה, הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו