אלטרוקצין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרוקצין
    פלונית
    05/09/2011

לאחרונה החליפו לי את הכדורים אלטרוקצין 100 מ"ג לחב' אחרת "אספן". אני רגילה לכדורים הקטנים מחב' הקודמת שנהגו לתת בקופת החולים. האם יש הבדל ביניהם? כי קראתי מתגובות של מספר פציינטים שנהיה להם תופעות לוואי מאז שהחליפו להם לכדורים אחרים של חב' אחרת. מה דעתך על הכדורים החדשים של האלטרוקצין??? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרוקצין

הוספת תגובה

• אלטרוקצין - תגובה

מיה טל
    05/09/2011

שלום פלונית
    כן יש הבדלים, עד כמה שאני יודעת מדובר באותה חברה שהחליפה פורמולה ולא חברה אחרת, עם זאת החברה ביקשה מהרופאים לבדוק את השפעת הפורמולה החדשה על החולים, ולכן על הרופא שלך לשלוח בדיקות דם לראות איך הטבליות משפיעות עליך ( לפי הפרסום לאחר כ-6 שבועות)
    אין לשבור אותן או לחצות אותן .
    באם מופיעות תופעות לוואי שלא רשומות בעלון לחולה אנא דווחי לחברה או לרוקח השכונתי, ואפילו לרוקח המחוזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה ו...

פלונית
    05/09/2011

לאחר חודש וחצי של הכדור החדש אלטרוקצין תוצאת הבדיקה לא טובה התירואיד עלה ומרגישה כבדות חזקה ועייפות יתר. אדבר עם הרופא, טוב שאערת את תשומת ליבי. מודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו