שילוב תרופות עם אלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות עם אלכוהול
    אנה
    08/09/2011

יש לי שאלה בבקשה,אני בת 23, סובלת מלחצים וחרדות בהמלצת רופאת המשפחה
    אני לוקחת תרופה שנקראת NERVEN שהיא טיבעית להרגעה יוצא לי כמעט כל יום לפי הצורך בערך 2-3 ביום.
    לאחרונה אחרי תקופה חזרתי לשתות אלכוהול באירועים ביציאות לא משתכרת אך שותה משקאות עם אחוז קטן של אלכוהול
    בעלון לצרכן רשום שחל איסור של שתיית אלכוהול במהלך הטיפול עם התרופה
    ובגלל זה אני נאלצת לא לקחת את התרופה וסובלת מהתקפי חרדה רוב הזמן

השאלה שלי זה האם זה נכון? ועד כמה חמור זה שילוב של נרבן או כל תרופת הרגעה עם אלכוהול? אני גם לוקחת רסקיו או רגיעון או רק ולריאן.
    ומה הכוונה בזמן הטיפול של התרופה אני לרוב לא לוקחת אותה קבוע אלא בעת הצורך האם יש אפשרות שלא תזיק לי בכך שאני יקח נרבן עד יום רביעי ובסופ"ש לא שזה לא יזיק? פשוט לא מובן לי העניין של השילוב כמו שרשום בעלון צרכן. מה הסיכונים בכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות עם אלכוהול

הוספת תגובה

• שילוב תרופות עם אלכוהול - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/09/2011

אנה שלום,

הייתי ממליץ לך לקחת את הכדורים במהלך השבוע ובסוף השבוע לעשות הפסקה כך שהאלכוהול לא יפריע לפעילות צמחי המרפא שבכדורים.

למיטב ידיעתי יש אינטראקציה בין האלכוהול לבין צמחי המרפא, בכל מקרה לא רצוי לצרוך אלכוהול בגלל תופעות הלוואי שלו במערכת העיכול ובכבד,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו