מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת אלטרוקציןיפעת08/09/2011
מזל שקיים הפורום שלכם... תבורכו. מדוע לא מדריכים אותנו איך לקחת את האלטרוקצין???. רופא המשפחה רק כותב מירשם ושותק. זה נורא!!. שאלתי אליכם: אם עד עתה לקחתי בבוקר יחד עם ויטה קל+ ויטמין די ואחרי זה סנדויץ- זה מסביר את העלייה של התירואיד?? ז"א כאילו לא לקחתי אלטרוקצין בכלל?? לעולם לא חיכיתי שעתיים. מכסימום שעה. מדוע צריכים להמתין שעתיים והאם מותר מייד בבוקר אחרי לקיחת אלטרוקצין לאכול סנדויץ כי אני מרגישה חולשה אדירה אם אני לא אוכלת..? ושאלה נוספת: מותר לי לבלוע 2 כדורי ויטה קל ביחד, כי רופא המשפחה אומר אין בעייה, כי אמר שעלי לבלוע 2 כדורי סידן היות ויש לי אוסטיאופניה, (טרום אוסטיאופורוזיס) (אם הבנתם אותי). מצטערת על האריכות ועל הנדנוד, אבל אחת ולתמיד אני צריכה לדעת איך לקחת כדורים בכדי שאהיה מאוזנת, זה לא סוכריות. מזל שהקמתם את הפורום- מודה לכם מאד על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת אלטרוקצין - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2011שלום רב,
תרופות המכילות סידן עשויות להפחית את הספיגה של האלטרוקסין.
מומלץ ליטול את הסידן שעתיים לפחות לאחר האלטרוקסין.
להזכירך, את האלטרוקסין צריך לקחת בבוקר, על בטן ריקה, לפחות חצי שעה לפני האוכל.
לא מומלץ לאכול ביחד עם הכדור אלא אם את מוכרחה ואז הספיגה שלו תפחת.
ניתן לקחת 2 כדורי סידן ביחד אך ללא מוצרי חלב או גבינות אך ייתכן וזה יגרום לך לתופעות לוואי במערכת העיכול כגון עצירות או כאבי בטן, ובמקרה כזה מומלץ להפריד את הכדורים ולקחת בבוקר ובצהריים או בבוקר ובערב לאחר הארוחה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת אלטרוקצין - תגובה
מיה טל10/09/2011את בהחלט יכולה לקחת את כדורי הויטה קל ביחד אין בעיה אך בהפרדה עם האלטרוקסין.
השאלה היא ספיגה של סידן, ופה אני ממליצה על דיאטה עשירה במאכלים שיש בהם סידן, זה לרוב עוזר מאד, גם אותם לא לקחת עם האלטרוקסין.
לגבי אלטרוקסין, יצאה פורמולה חדשה לשוק לכן עלייך לעבור בדיקה רוטינית לאחר כל 6 שבועות בכדי לדעת שבאמת לקחת את המינון הנכון. (בדיקת TSH)
אין לחצות את הטבליות, הטבליה נמסה יותר מהר בפה.
אין לקחת אלטרוקסין עם מספר תרופות כמו קיאוקסלט אלומיניום מגנזיום ועוד ובעיקר קלציום או אכילת סויה או מיץ אשכוליות.
יש להפריד 4 שעות לפחות בין לקיחת אלטרוקסין ללקיחת קלציום או אכילת מאכלים מכילי סויה מאחר והם יגרמו לכך שאלטרוקסין לא יספג .
יש לקחת את האלטרוקסין חצי שעה - שעה לפני האוכל. ולהמתין 4 שעות לפני שלוקחים קלציום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?