תגובה בין ארקוקסיה לויטמין C

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה בין ארקוקסיה לויטמין C
    חגי
    16/09/2011

שלום רב,
    אורתופד נתן לי ארקוקסיה 90 לשבוע לטפול בכאב דלקת בשרירי גב תחתון.
    הדלקת כתוצאה מאימון גופני. בשל תסמונת מרפן אני נוטל לוסטרן 25 (חצי כדור) להפחתת לחץ דם - כהמלצה מניעתית. כמו כן לוקח ויטמין C 1000 לא חומצי לחיזוק רקמות - כהמלצה נוספת למרפן.
    האם ידועה השפעה שלילית כלשהי להרכב זה?

מודה על תשובתכם
    חגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה בין ארקוקסיה לויטמין C - תגובה

אילן ללבניקוב
    18/09/2011

חגי שלום,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ תרופתי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין הארקוקסיה לבין הלוסרטן. הכדור נגד הכאבים והדלקות (ארקוקסיה) עשוי להפריע לפעילות התרופה להורדת לחץ הדם (לוסרטן) על ידי הפחתת פעילותה ובכך לגרום לעלייה בלחץ הדם, ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול המשולב. כמו כן, חשוב לבדוק את פעילות הכליות בכדי למנוע רעילות והחלשת פעילותן,

לגבי ויטמין C, אין מניעה לשלב אותו עם התרופות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

חגי
    18/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות בין תרופתיות,

ישראל
    30/07/2013

שלום רב,
    אני נוטל באופן קבוע את התרופות לוסרטן,פלויקס,קונטרולוק,וטריויטמין,
    עקב כאבים וחשש לדלקת בגב תחתון קבלתי היום את התרופה ארקוקסיה 90 מ"ג למשך 10 ימים,,
    שאלתי היא האם יש אינטראקציה בין התרופות,,הרוקחת אמרה לי שלארקוקסיה יש אינטאקציה עם הלוסרטן,,,אך אם זה רק ל 10 ימים זה בסדר,
    האם יש גם אינטראקציה עם הפלויקס ? אנא תשובתכם אם אפשר במהרה,
    תודה מראש ,
    ישראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו