פמארל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פמארל?
    שרלין
    19/09/2011

שלום, התחלתי לסבול בזמן האחרון מתופעות גיל המעבר. מישהו כאן מכיר את תוסף התזונה פמארל של טבע? אני שוקלת להתחיל להשתמש בו. תודה, שרלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פמארל?

הוספת תגובה

• פמארל? - תגובה

אילן ללבניקוב
    19/09/2011

שרלין שלום,

למיטב ידיעתי הפורמולה הנ"ל הינה טבעית וללא הורמונים כימיים.

זוהי תרכובת ממקור טבעי הפועלת ברקמות בהן השפעתה חיובית (כדוגמת רקמות עצמות השלד והמוח), אך אינה משפעלת את הרצפטורים לאסטרוגן באיברים בהם השפעתו שלילית (רקמת השד ורירית הרחם).

התרכובת נבדקה במחקרים קליניים בארץ ובעולם ונמצאה יעילה בהקלת תסמיני גיל המעבר, ובהשפעה חיובית על צפיפות העצם.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

רונית
    20/09/2011

כן אני משתמשת בו ואני מאוד ממליצה. הוא עזר לי בתקופה שכבר התחלתי להתייאש מהפתרונות שהשוק מציע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שאני לא מכירה

גליה
    20/09/2011

את התוסף ששאלת עליו. כשלי התחילו להופיע התסמינים של גיל המעבר עשיתי שינוי מאוד דול בחיים שלי בכדיי לא לקחת הורמונים. התחלתי לחיות אורח חיים נכון ובריא יותר. אני עושה פעילות גופנית על בסיס קבוע ושיניתי את הרגלי התזונה. אני מאוד בעד תוספי תזונה ואחרי מחקר ארוך אני לוקחת סופר גלא של סולגאר שמאוד מאוד עוזר לי. שינוי אורח החיים בנוסף לויטמינים ותוספים יכול לצמצם משמעותית את כל התסמינים הלא נעימים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בכדורי פמארל להורדת גלי חום - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/06/2013

יעל שלום,

הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך(רופא המשפחה), בכדי לבדוק שאין אינטראקציות בין תרופתיות לבין הצמחים.

בכל מקרה, כדאי גם לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות(נשימה, חיסון, הורמונלית),

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו