מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פמארל?שרלין19/09/2011
שלום, התחלתי לסבול בזמן האחרון מתופעות גיל המעבר. מישהו כאן מכיר את תוסף התזונה פמארל של טבע? אני שוקלת להתחיל להשתמש בו. תודה, שרלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמארל? - תגובה
אילן ללבניקוב19/09/2011שרלין שלום,
למיטב ידיעתי הפורמולה הנ"ל הינה טבעית וללא הורמונים כימיים.
זוהי תרכובת ממקור טבעי הפועלת ברקמות בהן השפעתה חיובית (כדוגמת רקמות עצמות השלד והמוח), אך אינה משפעלת את הרצפטורים לאסטרוגן באיברים בהם השפעתו שלילית (רקמת השד ורירית הרחם).
התרכובת נבדקה במחקרים קליניים בארץ ובעולם ונמצאה יעילה בהקלת תסמיני גיל המעבר, ובהשפעה חיובית על צפיפות העצם.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רונית20/09/2011כן אני משתמשת בו ואני מאוד ממליצה. הוא עזר לי בתקופה שכבר התחלתי להתייאש מהפתרונות שהשוק מציע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאני לא מכירה
גליה20/09/2011את התוסף ששאלת עליו. כשלי התחילו להופיע התסמינים של גיל המעבר עשיתי שינוי מאוד דול בחיים שלי בכדיי לא לקחת הורמונים. התחלתי לחיות אורח חיים נכון ובריא יותר. אני עושה פעילות גופנית על בסיס קבוע ושיניתי את הרגלי התזונה. אני מאוד בעד תוספי תזונה ואחרי מחקר ארוך אני לוקחת סופר גלא של סולגאר שמאוד מאוד עוזר לי. שינוי אורח החיים בנוסף לויטמינים ותוספים יכול לצמצם משמעותית את כל התסמינים הלא נעימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בכדורי פמארל להורדת גלי חום - תגובה
אילן ללבניקוב30/06/2013יעל שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך(רופא המשפחה), בכדי לבדוק שאין אינטראקציות בין תרופתיות לבין הצמחים.
בכל מקרה, כדאי גם לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות(נשימה, חיסון, הורמונלית),
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?