קנלוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנלוג
    עינת
    26/09/2011

שלום,
    לפני כמה שנים היה לי התקף של אנגיואדמה שגרם להתנפחות של השפתיים. בעקבותיו הרופא הזריק לי קנלוג 40 מ"ג. אני חולת לופוס וזה היה ההתקף השני שלי. כמה שנים לפני כן התנפחו לי השפתיים וחשתי צרידות קשה. באותה פעם אושפזתי לשלושה ימים עם אינפוזיה של הידרוקורטיזון. לפני יום וחצי היה לי ההתקף השלישי - נפיחות שפתיים ולחי ושלוש שעות של שיעול (מעין מיני-ברונכיט). לא ניגשתי לקבל עזרה מקצועית (אולי זו טעות, שכן לא ניתן לדעת מה היה יכול לקרות) והוא עבר לבד.
    חיפשתי היום כיצד אני יכולה לדאוג לכך שיהיה לי טיפול רפואי זמין בבית למקרה הצורך וגיליתי שקנלוג כבר איננו משווק בישראל. מדוע? האם ישנה זריקה אחרת בעלת אותה השפעה ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנלוג

הוספת תגובה

• קנלוג - תגובה

אילן ללבניקוב
    27/09/2011

עינת שלום,

לגבי שימוש בתרופות ומינון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי תרופה חלופית,

שנה טובה ובריאה,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו