תחליף ללקסעדין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף ללקסעדין
    ליאת
    06/10/2011

מזה שנתיים אני לוקחת קבוע לקסעדין לטיפול בעצירות כרונית שקיימת אצלי... מה אני יכולה לקחת במקום הכדור עכשיו? או יש טיפול תרופתי שאני יכולה לטפל במקום? תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף ללקסעדין

הוספת תגובה

• תחליף ללקסעדין - תגובה

אילן ללבניקוב
    07/10/2011

ליאת שלום רב,

הלקסעדין נחשב כדור חזק יחסית ויש לו השפעה ממכרת על מערכת העיכול כך שלאחר זמן רב של שימוש בו הקיבה הופכת לעצלה ואינה יכולה לתפקד בלעדיו. ניתן בהחלט לסייע לך בשיקום פעילות הקיבה ובהחזרת התיפקוד התקין של מערכת העיכול על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל ניקוי הגוף מרעלים וחיזוק פעילות הקיבה והמעי בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת וחתימה טובה,

אילן.
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילן

ליאת
    07/10/2011

תודה רבה על המענה המהיר... האם ניתן לקבוע תור או דרך להפגש עמך על מנת להמשיך בייעוץ? אני אשמח. אני יודעת שאני גורמת נזק לגופי אבל אני חוששת להיות ללא כדורים וגם ללא מענה.
    אשמח אם תשיב לי או תייעץ לי למי אני יכולה לפנות.
    בתודה ליאת
    גמר חתימה טובה וצום קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילן - תגובה

אילן ללבניקוב
    09/10/2011

ליאת שלום,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב וחג שמח,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
    0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו