תרופות בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות בהנקה
    מישהי
    23/10/2011

שלום רב,
    בתי בת 5 שבועות ואני מניקה.לפני כמה ימים הצטננתי. כאב גרון כאב בבית החזה שעול וליחה. אילו תרופות אוכל לקחת שלא יהוו סיכון לביתי? הרופא נתן לי רוקסט אבל ראיתי באלון מצורף שאסור בהנקה. מה לעשות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות בהנקה

הוספת תגובה

• תרופות בהנקה - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/10/2011

שלום רב,

כפי שאני תמיד מציין בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל לגבי שימוש בתרופות. ניתן כמובן לשתות תה עם דבש ולימון וחליטת צמחי קמומיל המסייעים בצורה
    טבעית בדלקות וכאבי גרון. תוכלי גם להשתמש בטיפות הומיאופטיות לגרון הנקראות R-9 והן מצוינות לטיפול בשיעול יבש ו/או עם ליחה, כמו כן אני ממליץ על טיפות הומיאופטיות הנקראות R-6 המסייעות רבות בטיפול ומניעת שפעת והצטננויות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה ועוד...

מישהי
    25/10/2011

שלום רב.
    חמותי קנתה לי R45. זה מה שהומלץ לה. מה דעתך? בנוסף הומלץ על הרבליס במכבי. התחלתי לקחת. בינתיים הקול מתחיל לחזור...
    תודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה ועוד... - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/10/2011

שלום רב,

טיפות R-45 הן מצוינות לבעיות צרידות ולחיזוק הגרון בצורה טבעית.

לחיזוק מערכת החיסון אני ממליץ לך על טיפות R-6 וניתן לקחת כמניעה לחורף, יש לקחת 10 טיפות 2 ביום בקצת מים לפני הארוחה כדי למנוע שפעת והצטננות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו