תחליף לאספירין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף לאספירין
    אבי עידן
    24/10/2011

שלום, אני (67) משותק (quad) שנים רבות. עקב בעיות ורידים ברגליים וכדי למנוע אפשרות לקרישי דם שאופייניים לאנשים במצבי, נאמר לי (כבר לפני מספר שנים) ע"י רופא כלי דם לקחת אספירין יומי 100 מ"ג. באחרונה התברר לי (ללא ספק) שהאספירין "מנטרל" את פעולת המעיים (יציאות) שיזומות אחת 3 ימים באמצעות נרות "קונטלקס". גם כאשר הורד המינון ל- 75 מ"ג יומי הבעיה לא נפתרה. רופא המשפחה טוען שעלי לקחת את האספירין שעבורי, לדבריו, מצילת חיים. כאמור, ניטרול פעולת המעיים עבורי (quad c5) הוא מצב בלתי אפשרי (ללא פשרות). האם יש פתרון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לאספירין

הוספת תגובה

• תחליף לאספירין - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/10/2011

אבי שלום,

לגבי שינוי תרופה או מינון אני תמיד ממליץ להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

אבי עידן
    25/10/2011

שלום, לצערי לא קיבלתי תשובה. אחדד את שאלתי: האם קיים תחליף לאספירין. כמובן, שהחלפת תרופה תבוצע עם הרופה המטפל. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

אילן ללבניקוב
    31/10/2011

אבי שלום,

ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי שיחזק לך את המערכות הדורשות חיזוק(חיסון, עיכול, דם, לימפה וכדומה), אך את זאת יד לעשות בקליניקה לאחר יעוץ נטורופטי מתאים,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו