תרופה מקסיקנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה מקסיקנית
    יאיר
    10/11/2011

שלום,
    שאלה דחופה קצת, סליחה.
    נעקצתי ע"י איזשהו חרק, מה שגרם להתנפחות כללית בפנים.
    הייתי אצל רופא מקסיקני (אני מטייל), הוא נתן לי זריקת סטרואידים, מה שהוריד את הנפיחות מאוד (לא לגמרי), ונתן לי לקחת כדורי אנטיביוטיקה בשם amsapen 500mg. יש ברשותי מוקסיפן, ועוד אנטיביוטיקה נוספת. רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התרופה המקסיקנית באחת מהן. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה מקסיקנית

הוספת תגובה

• תרופה מקסיקנית - תגובה

אילן ללבניקוב
    13/11/2011

יאיר שלום,

ה-AMASPEN מכילה אמפיצילין, אנטיביוטיקה מסוג פניצילין הקיימת מאז 1966, משמש לטיפול במיגוון של זיהומים. כמו אנטיביוטיקות אחרות מסוג פניצילין, אמפיצילין יעיל במיוחד לטיפול בזיהומי אף, אוזן וגרון, זיהומים בדרכי הנשימה, דלקת שלפוחית השתן, זיבה לא מסובכת, וזיהומים מסוימים בעור וברקמות רכות. אמפיצילין הניתן בהזרקה במינון גבוה יעיל לטיפול בזיהומים קשים יותר, כגון דלקת קרום הלב או המוח. אפשר להשתמש בו גם לטיפול בזיהומים של דרכי המרה ובטיפוס הבטן. לעתים ניתן לטפל עם אמפיצילין בזיהומים של דרכי העיכול הנגרמים על ידי חיידקי סאלמונלה ושיגלה, אך חיידקים אלה הולכים ונעשים עמידים לתרופה. כמו עם כל אנטיביוטיקה אחרת מסוג פניצילין, קיימת גם כאן האפשרות של תגובה אלרגית קשה הגורמת לחום, התנפחות הפה והלשון, גרד וקשיי נשימה.

לדעתי מומלץ לקחת את התרופה שהרופא המליץ לך עליה(amsapen), כיוון שככל הנראה זו האנטיביוטיקה המתאימה לך לפי הבדיקה שלו. אני ממליץ לך גם להוסיף כדורי פרוביוטיקה מסוג אצידופילוס בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול בשילוב עםפ האנטיביוטיקה, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום בהפרש של שעה מהאנטיביוטיקה,

טיול מהנה ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו