מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה מקסיקניתיאיר10/11/2011
שלום,
שאלה דחופה קצת, סליחה.
נעקצתי ע"י איזשהו חרק, מה שגרם להתנפחות כללית בפנים.
הייתי אצל רופא מקסיקני (אני מטייל), הוא נתן לי זריקת סטרואידים, מה שהוריד את הנפיחות מאוד (לא לגמרי), ונתן לי לקחת כדורי אנטיביוטיקה בשם amsapen 500mg. יש ברשותי מוקסיפן, ועוד אנטיביוטיקה נוספת. רציתי לדעת אם אפשר להחליף את התרופה המקסיקנית באחת מהן. תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה מקסיקנית - תגובה
אילן ללבניקוב13/11/2011יאיר שלום,
ה-AMASPEN מכילה אמפיצילין, אנטיביוטיקה מסוג פניצילין הקיימת מאז 1966, משמש לטיפול במיגוון של זיהומים. כמו אנטיביוטיקות אחרות מסוג פניצילין, אמפיצילין יעיל במיוחד לטיפול בזיהומי אף, אוזן וגרון, זיהומים בדרכי הנשימה, דלקת שלפוחית השתן, זיבה לא מסובכת, וזיהומים מסוימים בעור וברקמות רכות. אמפיצילין הניתן בהזרקה במינון גבוה יעיל לטיפול בזיהומים קשים יותר, כגון דלקת קרום הלב או המוח. אפשר להשתמש בו גם לטיפול בזיהומים של דרכי המרה ובטיפוס הבטן. לעתים ניתן לטפל עם אמפיצילין בזיהומים של דרכי העיכול הנגרמים על ידי חיידקי סאלמונלה ושיגלה, אך חיידקים אלה הולכים ונעשים עמידים לתרופה. כמו עם כל אנטיביוטיקה אחרת מסוג פניצילין, קיימת גם כאן האפשרות של תגובה אלרגית קשה הגורמת לחום, התנפחות הפה והלשון, גרד וקשיי נשימה.
לדעתי מומלץ לקחת את התרופה שהרופא המליץ לך עליה(amsapen), כיוון שככל הנראה זו האנטיביוטיקה המתאימה לך לפי הבדיקה שלו. אני ממליץ לך גם להוסיף כדורי פרוביוטיקה מסוג אצידופילוס בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול בשילוב עםפ האנטיביוטיקה, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום בהפרש של שעה מהאנטיביוטיקה,
טיול מהנה ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?