PROPECIA+D

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PROPECIA+D
    YANIV
    03/12/2011

שלום רב
    בן 40 משתמש בפרופציה ומינוקסי במקביל כשבועיים.עד כה נוסה פרופציה 7 שנים - שמר על השער אך גדילה מינורית.
    שנה נוסה מינוקסי ללא פרופציה , הורשה דלילות יתר.
    לאחרונה כשבועים שילוב של פרופציה ומינוקסי
    שאלותי:
    1.רציתי לדעת אם אני יכול לשלב את המכשיר הביתי שקניתי דרמה רולר 3-4 בשבוע כהשלמת האפקט מצב לינק ל המכשיר
    2. מינוקסי מותנה בשימוש עד גיל 65 , מה ההתניה של פרופציה?
    3. מתי יבוא להערכתם טיפןל טוב יותר וחד ערכי של בעית ההתקרחות??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PROPECIA+D

הוספת תגובה

• PROPECIA+D - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/12/2011

יניב שלום,

לא ידוע לי על המוצר שציינת (גם הקישור לא עובד).

לגבי הפרופסיה: לאחר כשנתיים של שימוש מושגת השפעה מקסימלית אך ניתן לצפות לתוצאות ראשוניות כבר לאחר כמה חודשי שימוש.

יש לציין שברגע שמפסיקים לקחת את התרופה המצב חוזר לקדמותו תוך פרק זמן קצר. חזרה לשימוש בפרופסיה מצריכה שוב פרק זמן עד שהיא תחזור להשפיע ולכן מאד לא מומלץ להפסיק את השימוש, אפילו לא לזמן קצר מאד. לתרופה קיימות תופעות לוואי שעשויות להתעורר עקב השימוש בפרופסיה הן ירידה בדחף המיני, בכמות הזרע וביכולת להגיע לזיקפה ולשמר אותה. כמו כן, למשתמשים בפרופסיה אסור לתרום דם, מחשש שתרומת הדם תגיע לאישה בהריון ותגרום נזק לה ולעובר.

לא ידוע לי על הגבלת גיל כלשהיא לגבי הפרופסיה.

אני תמיד ממליץ לעבור יעוץ נטורופטי/רוקחי אשר מסייע רבות בחיזוק שורשי השיער ומניעת הנשירה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי על ידי צמחי מרפא מצוינים ותזונה ייחודית,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת,

אילן.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו