מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- PROPECIA+DYANIV03/12/2011
שלום רב
בן 40 משתמש בפרופציה ומינוקסי במקביל כשבועיים.עד כה נוסה פרופציה 7 שנים - שמר על השער אך גדילה מינורית.
שנה נוסה מינוקסי ללא פרופציה , הורשה דלילות יתר.
לאחרונה כשבועים שילוב של פרופציה ומינוקסי
שאלותי:
1.רציתי לדעת אם אני יכול לשלב את המכשיר הביתי שקניתי דרמה רולר 3-4 בשבוע כהשלמת האפקט מצב לינק ל המכשיר
2. מינוקסי מותנה בשימוש עד גיל 65 , מה ההתניה של פרופציה?
3. מתי יבוא להערכתם טיפןל טוב יותר וחד ערכי של בעית ההתקרחות??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROPECIA+D - תגובה
אילן ללבניקוב08/12/2011יניב שלום,
לא ידוע לי על המוצר שציינת (גם הקישור לא עובד).
לגבי הפרופסיה: לאחר כשנתיים של שימוש מושגת השפעה מקסימלית אך ניתן לצפות לתוצאות ראשוניות כבר לאחר כמה חודשי שימוש.
יש לציין שברגע שמפסיקים לקחת את התרופה המצב חוזר לקדמותו תוך פרק זמן קצר. חזרה לשימוש בפרופסיה מצריכה שוב פרק זמן עד שהיא תחזור להשפיע ולכן מאד לא מומלץ להפסיק את השימוש, אפילו לא לזמן קצר מאד. לתרופה קיימות תופעות לוואי שעשויות להתעורר עקב השימוש בפרופסיה הן ירידה בדחף המיני, בכמות הזרע וביכולת להגיע לזיקפה ולשמר אותה. כמו כן, למשתמשים בפרופסיה אסור לתרום דם, מחשש שתרומת הדם תגיע לאישה בהריון ותגרום נזק לה ולעובר.
לא ידוע לי על הגבלת גיל כלשהיא לגבי הפרופסיה.
אני תמיד ממליץ לעבור יעוץ נטורופטי/רוקחי אשר מסייע רבות בחיזוק שורשי השיער ומניעת הנשירה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי על ידי צמחי מרפא מצוינים ותזונה ייחודית,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?