תרופות להורדת כלורסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות להורדת כלורסטרול
    גלית
    04/12/2011

בעבר קיבלתי כדורים להורדת כלורסטרול והם: סימבסטטין, פרבסטטין, וליטורבה= ובכולם לאחר לקיחתם כאבו לי שרירי הגוף עד מאד. רופא המשפחה התחיל לתת לי ליפידור והכאבים חלפו. הרוקח בקופה"ח בו אני שייכת מסרב לתת לי ליפידור בטענה ש"אין כבר" ליפידור ולא יהיה. נתן לי ליטורבה וכעבור חודשיים של לקיחה, התחלתי לקבל כאבי איומים בשרירים. ברגע שהפסקתי מדעת עצמי לקחת הכאבים חלפו. אני חסרת אונים כי כשלקחתי ליפידור לא היו לי כאבים. ברצוני לשאול: איזה כדורים יצאו לשוק חדשים שמורידים כלורסטרול ולא גורמים לכאבי שרירים חוץ מליפידור, ומדוע ליפידור לא גרם לי לכאבים??? תודה רבה על העזרה וסליחה על האריכות. אגב, אם לא תהיה ברירה, אפנה אפילו לעיתונות עד שיספקו לי את הכדור המתאים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות להורדת כלורסטרול

הוספת תגובה

• תרופות להורדת כלורסטרול - תגובה

מיה טל
    04/12/2011

kליפיטור וליטורבה מכילים אותו חומר פעיל כך שלא סביר שהאחד יגרופ כאבי ואילו השני לא.
    ליפיטור קיים בשוק אבל הוא מאד יקר.
    ניתן תמיד לרכוש אותו באופן עצמאי עם מרשם רופא בבית מרקחת פרטי, אך העלויות גבוהות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כתגובה

גלית
    05/12/2011

מאיה שלום רב.
    אז איך מסבירה שזה תקופה שאני מקבלת ליפיטור ולא היו לו שום תופעות לוואי שום כאבי שרירים ואיך שקיבלתי : סימבסטטין, פרבסטטין וליטורבה= קיבלתי כאבים עזים בשרירי הגוף? אולי יש משהו חוץ מהמרכיב הפעיל עוד דברים שהגוף שלי אינו סובל אותם? בליפיטור הרגשתי נפלא. אגב, יש לי אח שחי בארה"ב ומקבל שנים רבות ליפיטור ומרגיש נפלא עם זה ומאוזן. אני גם כרגע מאוזנת אבל איך שהפסקתי לקחת ליטורבה- נעלמו הכאבים. בקופ"ח הכללית בשני מקומות בו אני גרה באיזור השרון, טוענים שלא מקבלים יותר ליפיטור. החלטתי לכתוב מכתבים לכל הגדולים ואם לא יעזור, גם יגיע לעתונות ואדאג שיספקו לי ליפיטור, לא יתכן שאנו משלמים כ"כ הרבה כסף לקופה ומשלמים להרבה בטוחים וסוף סוף יש כדור שעוזר לי - יפסיקו לספק לנו אותו בגלל שזה יקר. אנו לא משלמים מספיק?? מה שכואב הוא, שהרופא רושם לי ליפיטור והרוקח נותן לי תרופות גנריות שהורסות אותי פיזית ונפשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כתגובה - תגובה

מיה טל
    10/12/2011

שלום גלית
    הקופה מחויבת לתת לך את התרופה הגינרית, וכך בכל העולם ומאחר ולליפיטור יש כבר גינריקה אין הקופה מחויבת לתת לך את התרופה של החברה האחרת. זאת פוליטיקה שאני יכולה להכנס אליה. אני ממליצה לך לכתוב לחברה ולהסביר את בעיתך ולבקש מהם דוגמאות מהתכשיר או לקנות באופן פרטי
    בהצלחה
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו