בירור תופעה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור תופעה....
    מירי
    20/12/2011

שלום,

אני בת 65 לקחתי כדורי אלקטרטקסין -50 לאחר תקופה מסויימת התחילה לי נשירה רצינית.
    לפני שלושה שבועות התחלתי לקחת את האלטרוס במקום האלקטרוקסין ועדיין יש נשירה.

במקביל אני לוקחת גם את הליטורבה (כשבפתק שבאריזה כתוב שאחת התופעות היא נשירה) איך אוכל לדעת אם הליטורבה גורמת לבעיית הנשירה להמשיך? ואולי אצטרך להפסיק לקחת תרופה זו?

או שהנשירה היא עדיין המשך התופעה של האלקטרוקסין ואם כן כמה זמן יקח עד שתופעה זו תופסק?.

מה לעשות?

בתודה מראש,
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור תופעה....

הוספת תגובה

• בירור תופעה.... - תגובה

אילן ללבניקוב
    21/12/2011

מירי שלום רב,

לגבי האלטרוקסין, חלו שינויים בפורמולציה על ידי החרבה המייצרת אותם ולכן ייתכן והכדור לא נספג היטב במערכת העיכול שלך, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ואף לבקש בדיקות דם לאחר 6 שבועות של טיפול, בכדי לראות אם אכן בלוטת התריס שלך מאוזנת על ידי הכדור.

למיטב ידיעתי הליטורבה לא גורמת בדרך כלל לנשירה אך ייתכן והשילוב של התרופות גורם לך לתופעות לוואי מצטברות ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי/רוקחי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות במניעת תופעות הלוואי ובחיזוק הכבד ושורשי השיער,

אשמח לעמוד לרשותך,

חג אורים שמח,

אילן.
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו