ירידה מסימבהסטטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מסימבהסטטין
    מיכל
    19/01/2012

מזה 5 חדשים לוקחת וסובלת מכאבי שרירים ושאר התסמינים המקובלים. רוצה להפסיק. האם אפשר בבת אחת? האם ידוע תחליף שיוצר פחות תופעות לוואי? אוכלת נכון , הכולסטרול הדי גבוה נמצא ללא קשר לתזונה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה מסימבהסטטין

הוספת תגובה

• תגובתי למיכל

דוד,גרושבן52
    20/01/2012

שלום רב מיכל. לפני כשלוש שנים נמצאו בבדיקת דם שלי טריגליצרידים וקולסטרול גבוהים מאוד וגם אני סבלתי מאותה בעיה הקשורה אל התרופות ממשפחת סטטינים,אכן גורמות לתחושת נפיחות וכאבי שרירים,במקומות שונים בגוף. ביקשתי מרופא המטפל להיבדק על ידי קרדיולוג בקופת חולים. קרדיולוג,לאחר בדיקה ובירור בנדון,רשם לי איזיטרול 10 מג 1 ביום,בשעות הלילה בלבד. למיטב זכרוני,אחרי חודשיים בבדיקת הדם שלי הכל ניראה ברמה נורמטיבית וללא שום תחושות וכאבים במהלך טיפול באיזיטרול. תיהי בריאה ובשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי למיכל - תגובה

מיה טל
    21/01/2012

איזיטרול לוקחים כתרופה נוספת יחד עם הסימוביל. מאד לא בריא להמליץ על טיפול כשאין את כל הידע הרפואי, וגם אני בתור רוקחת מאד נזהרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה מסימבהסטטין - תגובה

מיה טל
    21/01/2012

יש מספר תרופות שניתן להחליף אותן.
    האם הרופא עשה לך בדיקת דם לפני הטיפול וגם לאחר שהתלוננת? אם לא אנא דירשי זאת, יש מדדים שעליו לבדוק בכדי להיות בטוח שהטיפול מתאים לך.
    ניתן להפסיק את הסימבסטטין, אנא גשי אל הרופא ודירשי תרופה חלופית.
    עם זאת נטורופט טוב בתוספת ללקיחת תרופה יכול לעזור מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את רוצה להמנע מתופעות לוואי

יעלי
    25/01/2012

את יכולה לנסות להשתמש בתוספי תזונה כמו פיטו גארד ניתן גם לשלב את הטיפול למיטב ידיעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו