בקשר לאסיבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לאסיבל - עדיין מחכה לתשובה

אריה
    31/01/2012

תודה רבה לתגובה
    אני מעריך מאד את התגובה המפורטת
    בכל זאת, תשובת הרופא פשוטה וברורה ואין יותר מה לשאול אותו
    כאן בפורום הזה אני מחפס את ההיבט הרוקחי בעניין זה
    אני בינתיים ממשיך לקחת את האסיבל כי גם מנסיוני עד כה הוא עוזר לי וגם קיבלתי חיזוקים נוספים לכך שההתמכרות לאסיבל היא בייחוד לאלו שלוקחים אותו בגלל בעיות נפשיות
    אריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לאסיבל
    אריה
    29/01/2012

שלום רב

אני לוקח אסיבל:
    בעקבות פריצת דיסק אני מקבל אסיבל לצורך הרפיית השרירים כבר חודש והרופא שלי ממליץ לי להמשיך ולקחת את התרופה (מפני שעדין לא עברו הכאבים)

הרופא שלי אמר:
    כאשר שאלתי את הרופא האם אין חשש להתמכרות לאסיבל - ענה לי הרופא שמפני שאני לוקח את האסיבל רק לצורך הרפית השרירים (ולא לצורך שינה וכדומה) אז אין סכנת התמכרות

אני שואל:
    מה דעתכם?

אריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לאסיבל

הוספת תגובה

• בקשר לאסיבל - עדיין מחכה לתשובה

אריה
    30/01/2012

תודה רבה לתשובה המהירה
    בכל זאת הייתי רוצה לחדד שוב את השאלה שלי

הרופא שלי אומר:
    שאם הסיבה לכך שאני נוטל את האסיבל היא רק בשביל הרפיית השרירים אז אני לא אתמכר לאסיבל

הבקשה שלי היא זו:
    לקבל מכם חיזוק או שלילה של דברי הרופא

אריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לאסיבל - עדיין מחכה לתשובה - תגובה

אילן ללבניקוב
    31/01/2012

אריה שלום,

הדעות חלוקות לגבי נושא ההתמכרות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בתרופה.

ישנן 2 תופעות שעשויות להופיע, הקשורות לשימוש בתרופה לאחר שימוש ממושך והן:

האחת היא פיתוח תלות בתרופה, שמתבטאת בכך שהאדם אינו מסוגל להפסיק להשתמש בה, וכשהוא מנסה להפסיק הוא יסבול מתסמונת גמילה, שיכולה להתבטא בהפרעות בהכרה, בהתכווצויות, ברעד בידיים וברגליים, בהזעה, בחרדות, בחום גבוה, בחוסר תיאבון, בהפרעות שינה ועוד. ההשפעה השנייה היא פיתוח סבילות לתרופה, כאשר השפעתה פוחתת עם הזמן, ולכן המטופל נאלץ להגדיל את המינון כדי לקבל את ההשפעה הרצויה.

בכל מקרה יש להיוועץ ברופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,

שבוע טוב,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לאסיבל - תגובה

מיה טל
    31/01/2012

אם מדובר בתקופה מאד מוגבלת ובמינון מוגבל הסיכויים להתמכרות נמוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו