מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים עקב פיברומיאלגיהמירי07/02/2012
שלום
שמי מירי,אובחנתי במחלת הפיברומיאלגיה , היה מאוד קשה לי להבין את משמעות המחלה, מה שמוזר ... זה שלפני שנתיים חשתי ירידה משמעותיית במצב רוחי עד כדי
חוסר חשק לקום בבוקר , מטבעי אני אדם חרוץ נמרץ ואופטימי , אגב: אני בת 52
הרופאה המליצה על כדורים בשם וויפאקס 75 מל" , אני נוטלת אותם כבר שנתיים
לפני שהתחלתי לקחת הכדורים , לא סבלתי מכאבים כפי שאני סובלת היום.
האם יתכן שהכדורים גורמים לי לכאבים מפושטים, או שבאמת זו מחלת הפיברומיאלגיה
אין לי פיתרון קשה לי מאוד לסבול מכאבים עזים ,בן זוגי אינו מבין במיוחד מה אני עוברת
מבחינה רפואית, אני עוסקת בתחום שמצריך מימני ניידות רבה ופשוט כואב לי מאוד
האם ניתן לסייע לי בפיתרון לבעייתי
תודה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למירי - פיברומיאלגיה
מלכה08/02/2012קראי בבקשה את תשובתי ("תשובה"- מ-4/2). לאחר שקראתי את ההודעה שם והבנתי את סבלה הדמה לשלי וכל הכדורים שלקחתי בעקבות כך. יעצו לי לקחת כדורים מסוג SSRI (פרוזאק) ציפרלקס -המאזנים את רמות הורמון הסרוטינין בגוף ואכן לאחר שלקחתים הרגשתי הקלה בכאבי השרירים, שכפי הנראה נבעו מפיברומיאלגיה.שהם כאבים בגוף כתוצאה גם מסטרס ומתח נפשי. תבררי עם הרופא שלך ותנסי לפחות חודש. בהצלחה ובריאות איתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים עזים עקב פיברומיאלגיה - תגובה
אילן ללבניקוב08/02/2012מירי שלום רב,
ראשית כל אל יאוש, כיוון שמנסיוני עם הרבה מטופלים שסבלו בעבר מפיברומיאלגיה, ניתן בהחלט לסייע לך במניעת הכאבים ובחיזוק כל מערכות הגוף על ידי יעוץ נטורופטי. במהלך היעוץ מותאמת לך תזונה ייחודית לטיפול בדלקות ובכאבים וצמחי מרפא מצוינים כגון: אסטרגלוס, ריישי, אוניה דה גאטו ועוד אשר משפרים פלאים את מצבך בפיזי והנפשי בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. אני משלב בטיפול גם קרם טבעי הנקרא נו דול והמכיל צמחי מרפא יעילים ביותר כמו ההרפגו, ארניקה וכדומה.
יש אלטרנטיבה לטיפול התרופתי ותוך זמן קצר ניתן להרגיש בשיפור באנרגיה ,מרץ וחיוניות על ידי צמחי המרפא והטיפול הנטורופטי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב וחג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?