אלרגית לתרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגית לתרופות
    הגר
    11/02/2012

שלום,

אתמול התחלתי טיפול תרופתי במוקסיויט פורטה עקב דלקת בשן.
    לקחתי כדור מוקסיויט בצהריים ועוד כדור בערב לאחר 6 שעות בערך
    ובנוסף לקחתי גם נורופן פורטה (ביחד עם הכדור בערב של המוקסיויט)
    לאחר חצי שעה אכלתי קיווי שבעבר עשה לי קצת עיקצוצים בשפתיים.
    תוך מספר דקות התחילו לגרד לי השפתיים התנפחו בצורה משמעותי נהיו לי התנפחויות בלשון כמו פיצעונים הרגשתי בגרון כמו חול עם קוצים כאבי ראש ובטן חזקים עם בחילות.
    התקשרנו לאחות של מכבי ללא הפסקה היא מיד הזמינה לי אמבולנס ופוניתי לבית החולים.
    ושם טיפלו בי עם סטרואידים פרמין וכד'...וכמובן שקיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה אחרת.
    השאלה שלי, איך אני יכולה לדעת אם אני אלרגית לתרופות ואיזה?
    איזה בדיקה צריך לעשות? האם צריך הפניה? האם זו בדיקה חריגה שלא ממונת ע"י הקופת חולים? ומדוע לא עששו לי את הבדיקה הזאת עד היום עם רקע של אלרגיות לאבק,עובש,דשא,כלבים,חתולים,פריחות,ועצים. התופעות הן בדרך כלל נזלת אלרגית כרונית אסטמה חריפה באלרגיה התנפחות בעיניים ופריחות בעור.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגית לתרופות

הוספת תגובה

• אלרגית לתרופות - תגובה

אילן ללבניקוב
    14/02/2012

הגר שלום, מה שתיארת בהחלט תואם להגדרה של אלרגיה לתרופות מסוימות(אנטיביוטיקה, נורופן וכדומה) ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול וגם לבקש שייתן לך הפנייה לבדיקות אלרגנים בכדי לוודא לאילו חומרים בדיוק את אלרגית בכדי למנוע הישנות תופעות כאלו בעתיד.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו