לפיטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפיטור
    שלומית
    16/02/2012

אני לוקח ליפיטור כבר 6שנים בחצי שנה האחרוניס התחילו כאבים גם בישעות היום וגם בלילה בזרועות למעלה וגם בשוקי הרגלים בצדדים ופנימה האם זה יכול להיות מהליפיטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפיטור

הוספת תגובה

• לפיטור - תגובה

אילן ללבניקוב
    21/02/2012

שלום רב,

בהחלט יתכן שהליפיטור גורם לך לתופעות הלוואי שציינת. ישנם הרבה מטופלים הטוענים כי התרופות להורדת כולסטרול מסוג הסטטינים גורמים לעייפות ולכאבי שרירים כמו גם לחולשה כללית. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ואולי החלפת התרופה לכזו עם פחות תופעות לוואי. חשוב לשלב בטיפול את האנזים קיו 10 במינון של 50 מ"ג ליום לאחר הארוחה בכדי להחזיר את האנרגיה לשרירים ולחזק את הכבד והלב.

אני תמיד ממליץ לכל מי שנוטל תרופות בכללל וכאלו להורדת הכולסטרול בפרט לעשות ניקוי של הפסולת והרעלים המצטברים בכבד/כיס המרה ומערכת העיכול כמו גם לשלב בטיפול צמחי מרפא המחזקים את הלב והכליות בכדי למנוע תופעות לוואי ולחזק את המערכות הללו בצורה טבעית. מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט להוריד את הכולסטרול והסוכר בדם על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים כגון: גדילן מצוי, ארטישוק, לאפאצ'ו, שן הארי וכורכום. צמחים אלו חזקים את הכבד והלבלב ומנקים את הגוף והדם מהרעלים בצורה טבעית וללא תופעות לוואי.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו