שמן דגי סלמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן דגי סלמון
    מיקי
    24/02/2012

המליצו לי על שמן דגי סלמון להורדת שומנים וכולסטרול . אני לוקח תרופות קבועות : בערב טריל ( אפילפסיה ) + תרופת סטטין מסוג סימבוסקאר 20 מג
    בבוקר רק טריל .
    האם יש התנגשות בין התרופות לתוסף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן דגי סלמון

הוספת תגובה

• שמן דגי סלמון - תגובה

אילן ללבניקוב
    26/02/2012

מיקי שלום רב,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין הסימבסטטין לטריל.
    הטריל עשוי להוריד את ריכוז הסימבסטטין בדם ולהפחית את השפעת התרופה בגוף ובכך לגרום לתופעות לוואי . לכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה להפריד לפחות שעתיים בין התרופות הנ"ל.

ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה ופורמולות צמחי מרפא מצוינות המפחיתות את הכולסטרול הער בדם ומעלות את הכולסטרול הטוב בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כגון: גדילן מצוי, שן הארי, כורכום, לאפאצ'ו וארטישוק.
    אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן דגי סלמון

מיקי
    27/02/2012

אלן היי !
    ראשית תודה על תשובתך המעמיקה .
    א. לא ענית לי לגבי שמן דגי סלמון אם יכול להוריד להתנגש עם התרופות וגם אם
    מוריד שומנים / כולסטרול ?
    ב. לגבי מה שאתה מציע האם זה תחליף לסטטינים או בנוסף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן דגי סלמון - תגובה

אילן ללבניקוב
    28/02/2012

מיקי שלום,

לגבי האומגה 3 אין אינטראקציה בינו לבין התרופות שציינת. הוא ידוע כמוריד כולסטרול/סוכרים/מאזן לחץ דם ולחיזוק הלב וגמישות כלי הדם.

לגבי הפורמולה הטבעית הנקראת B-PURE, היא מצוינת לחיזוק הכבד, כיס המרה והלבלב ומסייעת רבות בהורדת הכולסטרול והסוכר כמו גם לניקוי הדם מרעלים ושיפור המטבוליזם(חילוף החומרים). יש חשיבות רבה לכל מי שנוטל תרופות לנקות את הכבד והלבלב מהפסולת של התרופות ומהרעלים המצטברים במערכת העיכול ועל ידי טיהור של מערכות אלו ניתן לשפר את תיפקודן בצורה טבעית וללא תופעות לוואי

היתרון בטיפול הטבעי הוא בכך שהוא משפר את הטיפול התרופתי על ידי חיזוק המערכות החשובות(עיכול, עצבים, הורמונלי) והמטרה העיקרית היא שלאחר חודשיים-שלושה ניתן יהיה באישור הרופא כמובן(ולאחר תוצאות טובות בבדיקות הדם), להוריד את מינון התרופות ולהמשיך עם צמחי המרפא וללא תופעות לוואי בצורה טבעית,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו