אני סובלת מסטרפטוקוקוס בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סובלת מסטרפטוקוקוס בגרון
    אני
    06/03/2012

אני בת 65 ולוקחת כמות אדירה של אנטיביוטיקה , רפפן של 1000 מ"ג פעמיים ביום פעם בבוקר ופעם בערב, זה מאוד החליש אותי איך אני חוזרת לכוחותי,?אני בת 65. שאלה נוספת, אני לוקחת בבוקר כדור ציפרלקס אחד במינון הכי נמוך ובערב לוקחת כדור ללחץ דם, האם זה לא מתנגש עם האנטיביוטיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי לגבי הציפרלקס

אני
    07/03/2012

והסטרפטוקוקוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סובלת מסטרפטוקוקוס בגרון - תגובה

אילן ללבניקוב
    07/03/2012

שלום רב,

ראשית כל,
    כאשר לוקחים אנטיביוטיקה יש לשלב בטיפול גם את הפרוביוטיקה(חיידקים טובים), יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום כשעה לאחר האנטיביוטיקה ולהמשיך כשבוע ימים מסיום התרופה בכדי למנוע תופעות לוואי במערכת העיכול.

חשוב לחזק את מערכת החיסון והאנרגיה הכללית של הגוף כולל המרץ והחיוניות ואת שאת ניתן לעשות על ידי אכילה של פירות וירקות(2-3 ליום), שתיית הרבה מים(8 כוסות ביום) ונטילת כמוסות אומגה 3 משמן פישתן, יש לקחת כדור אחד(1000מ"ג) פעמיים ביום לאחר הארוחה.
    אני ממליץ גם על שילוב של צמחי מרפא הכולל את הצמחים הבאים בטיפול" אסטרגלוס, אוניה דה גאטו, ריישי וכדומה. יש לקחת 30 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לאחר הארוחה.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו