ויאפקס XR75

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאפקס XR75
    מיקה
    07/03/2012

הבנתי שויאפקס XR75 חסר כבר חודשיים בכל קופות חולים וגם פרטי. הציעו לי לקחת אפקסור במקום. האם התרופות זהות (מבחינת השפעה ותופעות לוואי)? האם יש דרך לדעת מתי הויאפקס יגיע ארצה? הרוקחים אמרו לי שאי אפשר לדעת, לדבריהם - יכול לקחת יום, חודש או בכלל לא...
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאפקס XR75

הוספת תגובה

• ויאפקס XR75 - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/03/2012

מיקה שלום,

הייתי ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול כיוון ששתי התרופות זהות מבחינת ההשפעה. לא ידוע מתי הויאפקס יוחזר לשיווק ולכן הרופא יוכל לכוון אותך לפי מצבך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה "טכנית"

מיקה
    14/03/2012

תודה!
    האם יש גוף בו ניתן לבדוק מתי התרופה תשווקה שוב? ניסיתי בקופת החולים, לא ידעו לענות לי. פניתי למשרד הבריאות, התשובה היתה ששאלתי מטופלת, וזה כבר היה לפני שבוע. חשוב לי לדעת מתי התרופה תחזור (ואם בכלל). איך קורה מצב שבו אף אחד לא יכול לענות על שאלה כזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה "טכנית" - תגובה

אילן ללבניקוב
    20/03/2012

מיקה שלום רב,

לגבי שיווקה של התרופה תוכלי לברר בחברה המייבאת את הויאפקס בארץ

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו