חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אורנה
    05/04/2012

בעלי נסע לבקר את אביו בחול לשבוע. זו פעם ראשונה שהוא טס לבד, עד היום הייתי מתלווה אליו רק שכאבי הגב הקשים השאירו אותי השנה בבית. ביום רביעי הבא הוא חוזר, ועד אז אני מרגישה שאיני שקטה ושלווה כמו בדרך כלל. בלילות אני לא ישנה טוב, ובבוקר מודאגת מאוד. אנחנו מדברים פעמיים ביום, ועדיין אני חרדה. מה אוכל לעשות כדי להתגבר על כך, כמו כן האם יש משהו שאוכל לקחת ללא מרשם ללילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה ושינה

דקלה
    09/04/2012

אני מכירה את המצב הזה מעצמי, פעם בחצי שנה בעלי טס לארהב לעבודה ואני בהתחלה גם לא ישנתי גם אם זה שיחות להתעדכן מה קורה וגם דאגה. בסופו של דבר החלטתי שזה ממש מעיק עלי כי למחרת יש לי עבודה/סידורים והחלטתי לישון, התיעצתי בבית מרקחת והם אמרו שיש כדור שנקרא טונייט שניתן לקחת אותו לתקופה קצרה כמה שצריך ולא הייתי צריכה ללכת לרופאים לקבל מרשמים. מקווה שתוכלי להירגע ולישון, לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/04/2012

אורנה שלום,

ניתן בהחלט להתגבר על חרדות ומתח בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המחזקים את מערכת העצבים ומונעים חרדות ופחדים.

ישנם צמחי מרפא המיועדים למטרה של הרגעה והפגת המתח כגון: פסיפלורה, מליסה, הומולוס, סקוטלריה, לבנדר וכדומה. הם משפרים את מצב הרוח ומחזקים את החוסן הנפשי והעמידות במצבי מתח וסטרס בצורה טבעית.
    אשמח לעמוד לרושתך,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.
    0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו