פנוברביטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנוברביטון
    ג'ולי
    07/04/2012

שלום, בני בן השנה וחצי החל טיפול בפנוברביטון לפני מספר חודשים, עד כה בבית המרקחת רקחו לי תרופה מכדורים כתושים, אך מכמה סיבות החלטנו לתת את התרופה הצלולה מאבקה שהם רוקחים עבורי במיוחד, הבעיה היא שהתרופה מאד מרה ובני מתקשה לקחת אותה, בבית החולים התרופה שנתנו לו לא היתה כזאת מרה ואין לי מושג איך זה יכול להיות, הרוקח טוען שלא ניתן להוסיף מדלל טעם בהכנה, האם זה נכון ? כי בבית חולים הם עשו את זה בכמות של 5 סיסי 50 מג תרופה ומה שמכינים לי כאן זה 2 סיסי 50 מג תרופה. אני אודה מראש על התיחסות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנוברביטון

הוספת תגובה

• אפשר לקבל התיחסות

ג'ולי
    08/04/2012

זה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנוברביטון - תגובה

אילן ללבניקוב
    09/04/2012

ג'ולי שלום רב,

מנסיוני כרוקח מוסמך, ניתן להכין תרופות בצורה של סירופ מתוק המקל על לקיחתם בילדים ולכן, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברוקח המכין את הפורמולה אם ניתן לתת לבנך את התרופה בכפית עם מיץ פטל או למהול אותה עם מיץ ממותק לפני הכנת התרופה,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנוברביטון

ג'ולי
    09/04/2012

סליחה אבל חשבתי שגם אתה רוקח, ורציתי להתייעץ איתך, חשבתי שאתה מבין בתרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו