מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה לא רציפהרחל08/04/2012
חג שמח, בלילות האחרונים אני מתעוררת כל שעתיים וקצת, מנסה להרדים עצמי בכח, ואחרי שעתיים חוזר חלילה. דיברתי עם חברות קרובות ובני המשפחה, כולם אומרים שאין לי מה להיות מוטרדת ככה זה בגיל 65, כבר לא ישנים טוב כמו פעם, בטח ובטח שלא רצוף. האם זה נכון? האם זה משהו שמגיע עם הגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה לא רציפה - תגובה
אילן ללבניקוב09/04/2012רחל שלום רב,
ראשית כל, עצם העובדה כי מגיעים לגיל מבוגר, אינה בהכרח אומרת כי צריך להרגיש לא טוב ובטח שלא צריכים להיות חולים. ניתן להגיע לגיל מבוגר בבריאות טובה אם שומרים על תזונה נכונה ומחזקים את המערכות החשובות של הגוף על ידי צמחי מרפא.
מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים/ות ניתן בהחלט לסייע לך לישון שינה עמוקה וטובה על ידי צמחי מרפא מצוינים כגון: פסיפלורה, מליסה, לבנדר, סקוטלריה והומולוס.
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא???? זה מה שיעזור לי לשינה
רחל10/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות, לי למשל זה לא עזר אבל
יעל11/04/2012אני מכירה אנשים שזה כן עזר להם,אני העברתי תקופה כזו עד שבסוף ניגישתי לבית מרקחת ושאלתי את הרוקח, הוא המליץ לי לנסות כדור שינה ללא מרשם רופא כדי לראות אם זה עוזר, אמר שאם זה לא יעזור אז לפנות לרופא משפחה (אני הייתי מתעוררת באמצע הלילה ומתקשה לחזור להירדם) ואז באמת קניתי טונייט והייתי לוקחת חצי כדור שעה לפני השינה...אחרי איזה שבועיים הפסקתי ועכשיו אני לוקחת רק לעיתים רחוקות כשאני מרגישה שאני צריכה.. ממליצה לך לבדוק אם דברים טבעיים יכולים לעזור לך ואם לא נסי לקחת כדור שינה כמו זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא???? זה מה שיעזור לי לשינה - תגובה
אילן ללבניקוב11/04/2012בהחלט כן, מנסיוני עם הרבה מטופלים/ות צמחי המרפא פועלים בדומה לכדורים אך ללא תופעות הלוואי שלהם כך שניתן להשיג את האפקט משרה השינה בצורה טבעית. יש צורך לקחת את צמחי המרפא מספר ימים עד להשגת התוצאה הרצויה ולאחר מכן ניתן לקחת באופן נקודתי מתי שזקוקים להרגעה ולהשריית שינה פעמיים ביום בטיפות או בכדורים,
שבוע טוב ובריא וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת סקפטית לגבי הצמחים אבל
רחל12/04/2012אבל מוכנה לתת לזה צאנס' ואם זה לא יעזור אולי אשקול כדור שינה. העיקר שלא יהיה קשר בין זה לבין הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?