שינה לא רציפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לא רציפה
    רחל
    08/04/2012

חג שמח, בלילות האחרונים אני מתעוררת כל שעתיים וקצת, מנסה להרדים עצמי בכח, ואחרי שעתיים חוזר חלילה. דיברתי עם חברות קרובות ובני המשפחה, כולם אומרים שאין לי מה להיות מוטרדת ככה זה בגיל 65, כבר לא ישנים טוב כמו פעם, בטח ובטח שלא רצוף. האם זה נכון? האם זה משהו שמגיע עם הגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא רציפה

הוספת תגובה

• שינה לא רציפה - תגובה

אילן ללבניקוב
    09/04/2012

רחל שלום רב,

ראשית כל, עצם העובדה כי מגיעים לגיל מבוגר, אינה בהכרח אומרת כי צריך להרגיש לא טוב ובטח שלא צריכים להיות חולים. ניתן להגיע לגיל מבוגר בבריאות טובה אם שומרים על תזונה נכונה ומחזקים את המערכות החשובות של הגוף על ידי צמחי מרפא.

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים/ות ניתן בהחלט לסייע לך לישון שינה עמוקה וטובה על ידי צמחי מרפא מצוינים כגון: פסיפלורה, מליסה, לבנדר, סקוטלריה והומולוס.
    אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא???? זה מה שיעזור לי לשינה

רחל
    10/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות, לי למשל זה לא עזר אבל

יעל
    11/04/2012

אני מכירה אנשים שזה כן עזר להם,אני העברתי תקופה כזו עד שבסוף ניגישתי לבית מרקחת ושאלתי את הרוקח, הוא המליץ לי לנסות כדור שינה ללא מרשם רופא כדי לראות אם זה עוזר, אמר שאם זה לא יעזור אז לפנות לרופא משפחה (אני הייתי מתעוררת באמצע הלילה ומתקשה לחזור להירדם) ואז באמת קניתי טונייט והייתי לוקחת חצי כדור שעה לפני השינה...אחרי איזה שבועיים הפסקתי ועכשיו אני לוקחת רק לעיתים רחוקות כשאני מרגישה שאני צריכה.. ממליצה לך לבדוק אם דברים טבעיים יכולים לעזור לך ואם לא נסי לקחת כדור שינה כמו זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא???? זה מה שיעזור לי לשינה - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/04/2012

בהחלט כן, מנסיוני עם הרבה מטופלים/ות צמחי המרפא פועלים בדומה לכדורים אך ללא תופעות הלוואי שלהם כך שניתן להשיג את האפקט משרה השינה בצורה טבעית. יש צורך לקחת את צמחי המרפא מספר ימים עד להשגת התוצאה הרצויה ולאחר מכן ניתן לקחת באופן נקודתי מתי שזקוקים להרגעה ולהשריית שינה פעמיים ביום בטיפות או בכדורים,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת סקפטית לגבי הצמחים אבל

רחל
    12/04/2012

אבל מוכנה לתת לזה צאנס' ואם זה לא יעזור אולי אשקול כדור שינה. העיקר שלא יהיה קשר בין זה לבין הגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו