שאלה על כדורי נומבון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על כדורי נומבון!
    אני
    19/04/2012

קרובת משפחה שלי דכאונית ומאיימת להתאבד. היא אומרת שתיקח עשרים כדורים ותטבע באמבטיה תוך כדי שינה. האם ייתכן שתשקע לשינה כה עמוקה שלא תרגיש שהיא נחנקת? איזה נזק עשויים לגרום 20 כדורים בשילוב אלכוהול? תודה למי שיעזור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על כדורי נומבון!

הוספת תגובה

• שאלה על כדורי נומבון! - תגובה

אילן ללבניקוב
    19/04/2012

שלום רב,

ראשית כל יש להפנות אותה ליעוץ פסיכולוגי ולמנוע את נסיונותיה לפגוע בעצמה. לגבי שילוב הכדורים אם האלכוהול זה עשוי לגרום לתופעות לוואי כגון טשטוש וחולשה כך שבאמת לא רצוי שתשלב ביניהם,

שבוע טוב,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילן

אני
    20/04/2012

תודה על המענה :) וודאי שנפנה אותה לטיפול.
    השאלה שלי אבל האם הדבר אפשרי? האם האינסטיקטים של הגוף לא יפעלו בעת לקיחת 20 כדורי נומבון והיא לא תרגיש שהיא טובעת?? כי אני חושש שהיא מחביאה כדורים ואין לי שליטה עליה... חושש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילן - תגובה

אילן ללבניקוב
    20/04/2012

לא ניתן לדעת מה התוצאות של השילוב הנ"ל ולכן חשוב לפנות ליעוץ נפשי מקצועי שיחזק ויתמוך במערכת העצבים ויחזיר לה את האנרגיות החיוביות החיוניות שלה.

שבת שלום,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו