התחשבות בכאבים שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחשבות בכאבים שלי
    שרון שדה
    22/05/2012

שלום רב אני בן 28 נוטל תרופות רבות כגון משכחי כאבים ( לירקה 600 וזלדיאר)
    מהפסיכיאטריה אני מקבל קונצרטה 54 ,קסנקס בונדורמין פנארגן ציפרלקס

אני סובל מפגיעה בעמוד השדה אשר בעקבות כך עברתי לניתוח לקיבוע עמוד שדרה
    כיום אני מתהלך בקביים ובעזרת סדיים בשני הרגליים. אני גם פראפלג אם חוסר שליטה בסוגריים.

אני סובל מכאבים חזקים מאוד למרות שהלירקה והזלדיאר בייחס לאי שימוש בכלל בהם
    גורם לי לכאב הרבה יותר חזק , אני קראתי ושמעתי מאנשים שסובלים מאותן בעיות פחות או יותר דומות ( כאבים על רקע נוירולוגיה) ששימוש באוקסונוטין עוזר מאוד ,ואני מודע
    לכך שההשפעה לאורך זמן אולי קצת יורדת בכל מקרה אני מאוד רוצה לקבל את האישור ואני גם חושב שמגיע לי על סמך הבעייה הרפואית ממנה אני סובל ,
    אני לא יודע לאיזה רופא ללכת בכדי כך שהוא יבין אותי ולא יעקם פנים בגלל ההיסטוריה של התרופה, ולא בא לי לעבור מרופא לרופא ( נוירולוגים ) ולנסות לשכנע עד כדי להתחנן
    הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאני צריך להסביר כלפיי זכויות או משהו אחר שאפשרי אהיה לתת לי את התרופה או שיש רופא שאפשר להמליץ לי שמוכן לפחות לדון בנושא
    אני באמת מתקשה לתפקד אם כאבים באיזור הרגליים אם תחושות כאב אלו וכן הכאבים נמצאים גם באיזורים אחרים ( עקב אי שליטה בסוגריים)
    בתקווה לתשובה ותודה מראש , שרון שדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחשבות בכאבים שלי

הוספת תגובה

• התחשבות בכאבים שלי - תגובה

מיה טל
    23/05/2012

כל רופא יכול לרשום את התרופות האלה, אבל הייתי מציעה קודם לגשת לד"ר גרפונקל מפרדס חנה ולבדוק האם אתה זקוק לכל התרופות שהזכרת, ראיתי תוצאות טובות מאד מהטיפול שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו