אוגמנטין 875 - שתי שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוגמנטין 875 - שתי שאלות דחופות
    אפי
    29/05/2012

1.הרופא רשם לי היום כטיפול לסינוסיטיס ואח"כ הרוקחת אמרה שזה מאוד חזק ואני חייבת לקחת עם זה כדורים פרוביוטיים כדי לשמור על החיידקים הטובים בגוף האם זה הכרחי ולמה הרופא לא ציין זאת?
    2.בעלון לצרכן רשום לא להשתמש בתרופה אם סבלתי בעבר מצהבת והיתה לי בילדותי לפני כ-25 שנה - האם זה רלוונטי ומשמעותי עדיין או שאני יכולה לקחת רגיל.

אודה מאוד לתגובתכם המהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוגמנטין 875 - שתי שאלות דחופות - תגובה

מיה טל
    01/06/2012

אנטיביוטיקה לפעמים מזיקה לפלורה של הקיבה ולכן יש הממליצים על טיפול פרוביוטי, האם היו לך בעבר כאבי בטן בזמן טיפול אנטיביוטי? אם כן אולי כדאי שתקחי את הכדורים או יוגורט פרוביוטי בסופר
    בקשר לצהבת אנא פני לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בדרמקומבין בהיריון

מונה
    04/08/2012

יש לי צריבה ואני בתחילת ההריון אפשר להשתמש בדרמקומבין קרם וגם אפשר במשחה למניעת.תיפרחת לתינוקות או אסור בזמן היריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בדרמקומבין בהיריון - תגובה

אילן ללבניקוב
    05/08/2012

מונה שלום רב,

לגבי שימוש בתרופות ו/או במשחות בזמן ההריון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד.

שבוע טוב ובריא ובהצלחה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו