תרופה לתת פעילות של בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה לתת פעילות של בלוטת התריס
    בייסקי רונית
    04/06/2012

שלום
    אני מחפשת תחליף לכדורים לטיפול בתת פעילות של בלוטת התריס
    הורידו לי את הבלוטה ביוד רדיואקטיבי ומאז ניסיתי כל מיני כדורים אלטרוקסין הביאו לי מארה"ב כמה סוגים ובכולם ללא יוצא מהכלל יש לי תופעות לוואי במיוחד נפיחויות בבטן שאני נראת כמו בחודש שביעי .
    חשבתי שאולי טיפות או זריקות יכולות לעזור לי. אולי הקיבה שלי רגישה
    מאוד אין לי מושג אני רק יודעת שאין לי איכות חיים מאז שהורידו לי את הפעילות של הבלוטה.
    אני מאוד אשמח לקבל תשובה כלשהיא
    תודה
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה לתת פעילות של בלוטת התריס - תגובה

מיה טל
    05/06/2012

יש בקופה כדורים דומים לאלטרוקסין אם פחות תופעות לוואי, אנא בקשי מהרופא, אולי גם ניתן להוריד מינון מהתחלה אבל זה רק בבדיקת רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לאלטרוקסין - היי רונית

גולשת
    18/08/2012

לאור הסערה הגדולה שקמה,בעקבות מחדל האלטרוקסין,יובאו מספר סוגים של תחליפים,שהטוב ביותר ביניהם,הוא כדור בשם יותירוקס (Euthyrox) מומלץ בכל פה (תרתי-משמע) כמדומני שלא כל קופות החולים,מספקות אותו,אך כדאי מאוד להתעקש על כך. אין שום תופעות לוואי,וכמו בכל המלצה על שינוי תרופתי,וכדרך שיגרה בנושא בלוטת התריס,לערוך בדיקות דם תקופתיות (חודש וחצי-חודשיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו